"Utrecht is echt een mooie stad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Landsmeer

Ivani

Een nieuwe vakantie voor een gezin uit Landsmeer. Ivani vertrok samen met haar twee zonen naar Utrecht voor een weekend in deze leuke stad. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij NS en Ibis Utrecht.

De reis

“Het was een gezellig weekend”, vertelt Ivani. “Zaterdagmiddag vertrokken we met de trein vanaf Amsterdam richting Utrecht. De rit ging voorspoedig en voor we het wisten waren we op de plaats van bestemming. ”

Zoektocht

“We kwamen aan op het station en toen begon ons grote avontuur. We waren alle drie nog nooit in Utrecht geweest dus we gingen op zoek naar het hotel. Het was een zoektocht, maar we hebben flink gelachen met zijn drieën. Uiteindelijk is het gelukt en kwamen we aan bij het Ibis hotel.”

Op stap

“Het hotel was een fijne plek. We hadden twee kamers. Een voor mij en een voor mijn kinderen. We hebben de spullen achtergelaten en zijn op stap gegaan.”

De stad bekijken

“De eerste indruk van de stad was goed. Een leuke stad met mooie gebouwen. We hebben ’s avonds lekker gegeten en zijn toen teruggegaan naar het hotel. De volgende ochtend zijn we na een smakelijke ontbijt, nogmaals Utrecht in gegaan.”

Het was fijn met mijn kinderen en daar kijk ik met een goed gevoel op terug.Ivani

Goed gevoel

“We hebben de stad bekeken, een beetje gewinkeld en gewoon gezellig tijd met elkaar doorgebracht. Het was fijn met mijn kinderen en daar kijk ik met een goed gevoel op terug.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij NS en Ibis Utrecht.

Dit uitje heeft plaats gevonden in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi