"Het was heerlijk om met de hele familie op deze manier samen te zijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Jacintha en haar familie.

Jacintha en haar familie

Met maar liefst 13 familieleden op reis naar de Beekse Bergen met zijn beroemde safaripark. De hele groep ging er met de trein er naar toe, dus de treinwagon was met 13 personen gelijk al aardig gevuld. Daarna volgde er nog een busritje. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij Eurocamp en NS internationaal.

Met zijn allen op reis

“Dat laatste stukje naar de twee voor ons gereserveerde stacaravans lopen we wel” was hun gedachte, hoewel ze er ook in golfkarretjes naar toe gebracht konden worden. Terwijl ze daar liepen, kwamen ze nog een familie tegen: een ganzenfamilie met een hoop jongen. “Zoals die ganzen met hun familie op weg zijn, zijn wij dat ook. Het is precies hetzelfde”, zei Jacintha. Eén van haar nichtjes heeft nog een selfie met de ganzenfamilie gemaakt.

Medewerkers Eurocamp stonden altijd voor je klaar

“Eenmaal in de caravans bleek dat alles aan de wensen voldeed. Al snel kwamen er mensen van Eurocamp langs om te vragen of alles beviel. Deze mensen bleven de hele vakantie beschikbaar om vragen te beantwoorden of je waar nodig te helpen, en namen daar alle tijd voor.”

Heerlijke, zonovergoten dagen.

“We hebben veel gezwommen en zijn naar de speeltuin geweest, er was een supermarkt op het park en in de caravans hebben we lekker gekookt en geslapen. Het vervoer op het park is ook prima geregeld. Met de zogenaamde struisvogelexpress kon je overal komen.”

Op safari in Nederland

“De hoofdattractie was natuurlijk het safaripark. De eerste keer hebben wij het gedeelte verkend waar je lopend in kon. De keer daarop zijn we met een bussafari het gebied met loslopende wilde dieren ingegaan. De buschauffeur was tevens de gids. Je kwam echt dichtbij de dieren en zo kon je bijvoorbeeld olifanten fotograferen en filmen. Met de zon erbij leek het op een echte safari in een ver land. Het park was heel groot en met dezelfde bus zijn we ook nog in een ander deel geweest.”

“We hadden het nodig. Het heeft ons heel veel goed gedaan."-Jacintha

Verjaardag

“Het was een supervakantie en we hebben echt genoten. Ik was toevallig ook jarig en dat hebben we tijdens deze vakantie gevierd. Deze vakantie was heel goed voor het behoud van de saamhorigheid in de familie.

Dit verblijf werd mede mogelijk gemaakt door Eurocamp en NS Internationaal.

Deze vakantie vond plaats in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi