"Het pakken van de koffers voelde al apart"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Best

Jaqueline en haar dochters

Jacqueline had geluk: kort nadat ze was genomineerd bij Reis met je Hart was het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Weerterbergen een midweekje vrij. Reis met je Hart kon haar dit aanbieden. Na jaren met de nodige kopzorgen op allerlei gebied was er eindelijk eens gelegenheid voor ontspanning. Ook qua weer viel Jacqueline met haar neus in de boter.

Apart gevoel

Jacqueline: “Dat ik eindelijk eens op vakantie kon ervoer ik als iets heel bijzonders: het pakken van de koffers, de rit naar het vakantiepark, de vrijheid…Het was bijna onwerkelijk. Ons vakantiehuis bleek op een prachtige plek te liggen, vlakbij het water. Ook ontvingen we bij aankomst de cadeaubonnen voor activiteiten op het park en voor een aantal lekkernijen die we konden afhalen.”

Tof huisje

“Mijn jongste dochter vond het interieur van het huisje enig. De bedden hoefden we niet eens op te maken, want dat was al gedaan. Behalve de cadeaubonnen hadden we ook nog een pakketje met boodschappen gekregen dat in het huisje op tafel stond. En alles was keurig schoon. We konden er lekker douchen, eten klaarmaken, gezellig buiten zitten en slapen. Overdag waren we door het mooie weer de hele tijd buiten”

Fietsen

“We konden fietsen huren en die hebben we de hele tijd gebruikt. Vanaf ons huisje reden we daarmee rond op het park en bezochten we de nodige activiteiten. Ook was het leuk om met de fiets naar het dorp te gaan voor je boodschappen. Op die manier maakte je gelijk een leuk ritje door de mooie omgeving. De auto hebben we tijdens ons verblijf laten staan.”

Activiteiten op het park

“Er was echt heel veel te doen en we hebben bijna alles gedaan, behalve het trampoline springen. Mijn kinderen zijn al wat groter en zij vonden dat echt iets voor de kleintjes. Maar het bowlen, waterfietsen, glowgolfen en midgetgolfen vonden ze te gek, net als de gamehoek bij de bowlingbaan. Daar had je ook een gezellig bruin café en een terrasje waar we hebben gezeten.”

 

"Deze fijne midweek heeft onze band verder versterkt.”  Jaqueline

 

Leuke sfeer

“Mijn jongste dochter gaat al een beetje richting pubertijd en de oudste is zo goed als volwassen. De sfeer van het park was voor een flink deel gericht op kleine kinderen, zoals dansen met de mascotte Koos Konijn, knutselen en dergelijke, maar toch vonden mijn kinderen het heel leuk om binnen die vrolijke sfeer te verblijven. Zelf genoot ik ook en dat deed mijn kinderen ook goed. Het heeft onze band verder versterkt.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi