"Als moeder vond ik het geweldig om de kinderen weer kind te zien zijn."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Heemskerk

Jacqueline

Jacqueline heeft samen met haar kinderen kunnen genieten van een lang weekend naar vakantiepark Roompot Callantsoog. Ze verbleven daar in een compleet ingerichte bungalowtent van Rent-a-Tent. Naar de vakantie toeleven was voor Jacqueline en haar kinderen al een hele positieve ervaring.

Een goed begin

"Op vrijdag toen we aankwamen zijn we gelijk naar het zwembad gegaan en we hebben gevoetbald in het park." vertelt Jacqueline. "De kinderen hebben leeftijdsgenoten ontmoet en hadden het al gauw naar hun zin. Ook hebben we lasergame gedaan en getennist en gepoold. Het was leuk dat de jongste van 6 hier ook aan mee wilde doen. Het doen van activiteiten samen zonder zorgen was leuk!"

Gezellig in de tent

" Het was heel gezellig om in de tent te slapen. Zeker toen de regen op het tentdoek druppelde in de nacht. Daarnaast was het een heel mooi park. Het enige nadeel was het 's nachts naar de wc gaan met een wc rol. In het donker durfde de kinderen niet alleen dus ben ik meerdere keren meegegaan. Maar goed, ook dat geeft weer leuke herinneringen."

Heerlijk ontspannen

"Het totaalplaatje was bijzonder op zich. ’s Avonds was het heerlijk om bij de tent te zitten en om tijd te hebben voor elkaar. En voor mij was alles heel ontspannen en relaxed. Als de kinderen aan het spelen waren viel ik soms zelfs een uurtje in slaap op de tuinstoel. Dat gebeurt thuis echt nooit. Maar hier kon het doordat ik relaxed en ontspannen was. "

De herinnering blijft

"Zelfs de 2 pubers werden weer kind op het park." laat Jacqueline weten. "Koos konijn vonden ze alle drie prachtig. Thuis luisteren we ook steeds naar de koos konijn cd. Dit is fantastisch want op zo een moment halen we weer herinneringen op en praten we over het weekend weg."

 

"Heerlijk om even echt tijd te hebben voor elkaar." Jacqueline 

 

Een waardevol weekend

"Als moeder vond ik het geweldig en heel mooi om de kinderen weer kind te zien zijn, om hen alles te zien loslaten en alleen maar te zien genieten. Mijn jongste kon nu ook eindelijk een keer tijdens een kringgesprek vertellen dat hij een weekend weg is geweest. Hij kan meepraten over de leuke dingen. Dat is geweldig!"

Deze reis werd mogelijk gemaakt door ViaLora

Deze vakantie vond plaats in de lente van 2018.

Preferred partners
anvr anbi