"De mooie omgeving deed ons echt goed"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Jamila met haar zoontje en familie

Telkens als Jamila op vakantie zou gaan kwam er wat tussen. Deze zomer, vlak na de coronacrisis, was het eindelijk zover. Reis met je Hart kon haar dankzij de Koos Konijnfoundation een lang weekend aanbieden in het Koos Konijnhuis op het Roompot vakantiepark Hunzedal in Drenthe. Eén van de dingen die vakantie steeds lastig maakten voor Jamila was het vervoer. Gelukkig was haar oom, die een auto heeft, bereid haar samen met haar tante, haar moeder en haar kindje naar het huisje te brengen. Ze mochten allemaal dit lange weekend in het huisje doorbrengen. Het regende helaas, maar toch waren ze er lekker even uit.

Goed dak boven ons hoofd

Jamila: “Het huisje was prima, maar door de stromende regen kon de kleine helaas niet goed buiten spelen zoals bijvoorbeeld op de glijbaan vanuit het huisje. Ook was hij nog te klein voor de kidsclub. Gelukkig had hij een tasje gekregen met leuke spullen erin om mee te spelen en een Koos Konijnknuffel. Binnen zaten we lekker droog!”

Voorzichtig na coronacrisis

“Vanwege de coronacrisis was er nog geen animatie. Koos Konijn zelf bijvoorbeeld kon nog niet rondlopen en iets leuks doen met de kinderen. Het overdekte zwembad was alleen op afspraak. Toen we daar kwamen, was eigenlijk alles al volgeboekt. Dankzij een lieve badmeester mochten we later toch een uurtje zwemmen.”

Er op uit

“Met mijn oom achter het stuur gingen we er op uit om de omgeving te verkennen. Het is hier echt heel mooi groen. We zijn ook in Stadskanaal geweest. Daar hebben we gezellig over de markt gelopen, waarna we ergens lekker gebak zijn gaan eten.”

Genieten in het huisje

“Lekker eten konden we ook op het vakantiepark dankzij de cadeaubonnen die voor ons waren klaargelegd. We hebben ijsjes, patatjes en pizza’ s afgehaald en ons zelf op die manier echt een beetje verwend.”

 

"het gezellige huisje, het lekkere eten en de mooie omgeving deden ons echt goed”  Jamila

 

Toch uitgerust

“Vlak na ons vertrek werden de coronamaatregelen verder versoepelt en was er weer meer mogelijk. En jammer van het weer natuurlijk. Toch zijn we uitgerust teruggekomen van dit weekendje weg.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi