"we hebben alleen maar genoten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Janine en haar kinderen

Janine doet heel erg haar best om financieel zelfredzaam te worden en te leren sparen. Samen met haar 2 zonen is ze drie jaar geleden op vakantie geweest. Maar ze komt daar helaas niet meer in voor aanmerking. Maar toch wilt ze graag nog iets leuks met ze allen doen om even tot rust te komen. Stichting reis met je hart heeft voor hun een dagje uit naar Drievliet geregeld.

Drievliet

Wij zijn naar het attractiepark Drievliet geweest. We vonden het allemaal echt heel erg leuk en we hebben er echt heel erg van genoten. We kunnen niet wachten op het volgende dagje uit. Mijn kinderen hebben het meest genoten en vooral mijn jongste zoontje. Hij zit op internet nog steeds filmpjes te kijken van het attractiepark en wilt er het liefst weer heen.

Met elkaar

In het park was er een Halloween thema. Er liepen allemaal mensen verkleed in een kostuum en het hele park was versierd. Ik heb tijdens deze dag een betere band gekregen met mijn kinderen en we konden lekker met elkaar genieten. Omdat mijn zoon nog maar 5 jaar is ben ik samen met hem in alle attracties geweest waar hij in mocht. Mijn oudste zoon van 12 die wilde graag alle attracties in dus hij ging alleen. Maar dat vond hij niet erg ook. Ook hij vond het heel erg leuk

 

‘we kunnen niet wachten op het volgende dagje uit’- Janine

 

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij een gulle gever

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi