"Alles was echt anders dan normaal"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zuidlaren

Jantina met haar gezin

Wanneer je echt nog nooit op vakantie bent geweest dan is het wel heel speciaal wanneer je een lang weekend weg mag. Reis met je hart maakte dit mogelijk voor Jantina en haar gezin met vijf kinderen tussen de 11 en 22 jaar. Dankzij Landal Greenparks konden zij terecht een prachtig 8-persoons vakantiehuis op vakantiepark Landal Coldenhove.

Geen vervoer, toch op reis

Binnen het gezin beschikte niemand over eigen vervoer in de vorm van een auto. Jantine “gelukkig kon iemand ons wel brengen en halen. Zo kwamen we toch nog allemaal op de plaats van bestemming en de afstand was te doen. Hiermee begon en eindigde voor ons een geslaagde vakantie vol met leuke bezigheden”

Superfijn huis

“We kregen een groot vakantiehuis voor 8 personen. Het was echt super, keurig verzorgd met o.a. een goede keuken waar we dagelijks onze maaltijden hebben gekookt en je kon er heerlijk buiten zitten. De eekhoorntjes kwamen er gezellig bijzitten. We hebben alleen een paar keer regen gehad en toen was het binnen ook fijn”

Lekker wandelen

“Vanuit het vakantiepark loop je zo de bossen in. We wandelen graag, en dat hebben we tijdens ons verblijf dus veel gedaan. Het is hier echt heel mooi.”

Van alles te beleven

“We hebben ons geen moment verveeld en de tijd vloog voorbij. Alle kinderen hebben zich prima vermaakt. We zijn drie keer naar het zwembad geweest. Verder zijn we naar de bowlingbaan geweest en hebben we meegedaan met bingo. Het meest spectaculair vonden mijn kinderen het laser gamen, dat vonden ze echt “gaaf”.

 

“Zo heerlijk om echt even geen zorgen aan je hoofd te hebben” -Jantina

 

Bijzondere ervaring

“Ik was nog nooit op vakantie geweest, behalve dan een enkele keer een los dagje weg. Deze
vakantie vormde voor ons dan ook een bijzondere ervaring. Een paar dagen zonder zorgen zijn en gezellig allerlei leuke dingen doen samen met je gezin. Daar hadden we normaal nooit de gelegenheid voor. Het is voor ons echt een mooie herinnering geworden.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi