"Ondanks de regen zijn we echt lekker bijgekomen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Bosch

Jany

Vlak na Sinterklaas mocht Jany met haar kind van één jaar een lang weekend verblijven in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Weerterbergen. Haar schoonouders gingen ook mee en met de auto reden ze er naar toe. Ze hebben enorm genoten!

Leuke ontvangst

Jany: “Bij aankomst werden we verwelkomd door een vriendelijke medewerkster van het park. Uit haar handen ontving ik de cadeaukaart, die goed is voor allerlei leuke en lekkere dingen. Ons vakantiehuis zag er keurig uit en de bedden waren al opgemaakt. En er stond al een behoorlijke voorraad boodschappen voor ons klaar. Die hadden we zelf niet mee hoeven te nemen”

Prima maaltijden

“De avondmaaltijden hoefden we niet zelf klaar te maken, maar die waren allemaal voor ons verzorgd. Dat kon allemaal van de cadeaukaart, zoals patat en uitgebreid gourmetten. Alleen voor een uitgebreid ontbijt, dat voor alle gasten op het park werd georganiseerd, moesten we wat betalen. Nu we zoveel cadeau hadden gekregen, kon dat er wel van af. Het was allemaal heel lekker en gezellig.”

Actief binnen en buiten

“We hebben ons prima vermaakt in het overdekte zwembad. Maar we zijn ook buitenmensen. Ondanks de regen hebben we lekker gewandeld in de omgeving buiten het park. Je hebt daar mooie bossen en tussen de bomen hadden we van wind en regen niet veel last.”

Koos Konijn

“Koos Konijn hebben we natuurlijk ook gezien, maar mijn dochtertje was nog te klein voor de activiteiten die hij voor kinderen organiseert. Alles was prima georganiseerd op dit vakantiepark, echt super."

 

"We zijn al aan het sparen voor de volgende keer ” Jany

 

 

 

Wij willen weer terug!

"We zouden hier heel graag nog een keer naar toe willen. We zijn er nu serieus voor aan het sparen!”

Deze vakantie was mogelijk dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de late herfst van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi