"‘ moeder-dochter quality time’…even lekker uit!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Teteringen

Jeanette - dagje uit

Jeanette staat altijd voor iedereen klaar en is heel gastvrij ondanks haar eigen -verre van makkelijke- leven. 'Het zou fijn zijn als Jeanette zelf eens de mogelijkheid zou hebben om te ontspannen en te relaxen want het bedrag waar zij nu van leeft geeft die mogelijkheid echt niet' laat haar vriendin die haar heeft genomineerd aan Reis met je Hart weten. In overleg met Jeanette is gekozen voor een heerlijk avondje uit!

Heerlijk etentje

'Ik wil jullie nog even bedanken voor het zalige etentje wat ik van jullie heb gekregen, ik ben samen met mijn moeder geweest ze is 89 jaar en doet veel voor mij. Eindelijk kon ik haar eens verrassen en hebben hier samen van genoten' Jeanette

ALL-IN TAFELEN

Jeanette en haar moeder zijn naar Restaurant Tafelen in Rijsbergen geweest. Bij hen betaal je niet voor wat je eet, maar voor de duur van je verblijf.

Eten en drinken zoveel als je wilt

Onbeperkt eten van wereldgerechten, tegen een vaste all-in prijs, inclusief frisdrank, bier, witte wijn, slush-puppies, verse jus d’orange, thee en koffie.
De gerechten komen van over de hele wereld: van Italiaans tot Aziatisch, van kaasplankje tot carpaccio, van kipfilet tot gamba.

 

"Eindelijk kon ik mijn moeder verrassen en hebben hier samen van genoten " 

 

Genoten!

We kijken met heel veel plezier terug op deze heerlijke culinaire ervaring.

Ook namens mijn moeder– super bedankt!

Dit dagje uit vond plaats in de zomer van 2021.

Preferred partners
anvr anbi