"We hebben volop genoten van de zon en de fijne sfeer op het park"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Jeannine

Het duurde even voordat Jeannine samen met Ferdinand en de drie kinderen via Reis met je Hart op vakantie kon, maar toen had ze ook wat! Een heerlijk lang weekend in een volledig ingerichte bungalowtent van Rent-a-Tent op het kindvriendelijke vakantiepark Hunzedal van Roompot. En mooier weer had ze niet kunnen treffen!

Voor het eerst in een tent

"Voor het eerst sliepen we in een tent, wat op zich al een spannende maar vooral leuke ervaring was. Alles voor een aangenaam verblijf was aanwezig: keukentje, drie gaspitten, grote koelkast, bedden met kussens, meubilair etc. Het enige wat we zelf mee moesten nemen waren dekens voor op bed."

Geen moment verveling

"Door het mooie weer was er geen moment sprake van verveling. ’s-Ochtends kwam mascotte Koos Konijn langs en dan gingen mijn kinderen met de hele parade mee. Daarna was het urenlang plonzen in het buitenbad en ’s-Avonds gingen we met zijn allen aan het meertje zitten dat aan de rand van het park ligt. De waterpret werd afgewisseld met klauteren en klimmen. Dat deden ze op het eilandje in het meer maar ook binnen in een grote hal op het park."

Prachtige omgeving

"De omgeving buiten het park is heel mooi en bosrijk. We hebben korte stukjes gewandeld naar het plaatsje Borger waar nog een paar winkels waren. Duidelijk was overigens wel dat er ook bij slecht weer genoeg te beleven valt op het park voor de kinderen, want in de klimhal waren ook andere leuke activiteiten en er is een binnenzwembad. "

Echt even eruit

"Het was een heerlijk buitenleven bij onze tent en op het park, heel anders dan thuis. Bij de tent was ook Wifi maar die hebben we niet eens gebruikt. We zijn echt helemaal tot rust gekomen en hadden na afloop het gevoel of we wel een maand weggeweest waren. "

"Het leek of we wel een maand op vakantie waren geweest." Jeannine

Met dank aan...

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Rent-a-Tent.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer van  2018.

Preferred partners
anvr anbi