"Ik heb mijn kinderen zien genieten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Jenice en haar kinderen

Een nieuw stukje Nederland ontdekken. Jenice ging samen met haar moeder en drie kinderen naar Landal Coldenhove. Er was genoeg te doen, maar hadden vooral ook tijd voor elkaar. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door de Europeesche, Landal GreenParks en het Hendrik Pierson Fonds.

Veluwe

“Het was echt super leuk,” vertelt Jenice. “Het park ligt vlakbij de Veluwe. Ik was hier nog nooit geweest dus het was bijzonder om een nieuwe plek te ontdekken samen met mijn kinderen.”

Dansen met Bollo

“Het park was geweldig. Er was van alles voor de kinderen te doen. We hebben gezwommen, meegedanst met Bollo, de kinderen hebben zich vermaakt in de speeltuin en reden op de skelter. Ik heb ze echt zien genieten.”

Heerlijk een boek lezen

“Gelukkig kon ik zelf ook mijn ontspanning vinden. Ik dacht van tevoren: welke vakantie zou mij nou echt rust kunnen geven? Nou, dat is zeker gelukt. ’s Avonds had ik echt even tijd voor mezelf en heb ik weer eens heerlijk een boek kunnen lezen.”

Natuur in

“We zijn ook nog een dag op pad geweest. We hebben fietsen gehuurd en zijn de natuur in gegaan. We fietsten langs grote bomen en dat was prachtig om te zien. Het park lag aan een lange weg en dat vond ik heel erg mooi.”

 

"Je brengt echt weer even tijd met elkaar door als gezin. Jenice

 

Tijd met elkaar

“Het zijn deze momenten waar ik nu aan terugdenk. Het is fijn om dat samen met de kinderen mee te maken. Je brengt echt weer even tijd met elkaar door als gezin. Dan doet zo’n weekend je echt goed.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche, Landal GreenParks en het Hendrik Pierson Fonds.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi