"Ontzettend mooie reis, we hebben genoten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Den Haag

Jennifer met drie kinderen

Jennifer is een alleenstaande moeder die haar aandacht moet verdelen over drie kinderen. Zij hebben alle drie wat beperkingen en dat kost natuurlijk extra tijd en energie. Vanwege een krap budget is vakantie niet mogelijk, terwijl ze hard aan haar rust toe was. Reis met je Hart kon haar dankzij vakantiepark Koningshof in Rijnsburg die vakantie bieden!

Superleuke vakantie

Jennifer: “We hebben echt een superfijne vakantie gehad. Ik heb alleen geen eigen vervoer en mijn kinderen kunnen niet tegen ver reizen, dus gingen we met de lijnbus vanuit onze woonplaats naar dit park. Enig nadeel is dat je wel moet weten waar je uit moet stappen, want dat wisten we niet precies; ook de buschauffeur niet. Met behulp van onze telefoon hebben we het gevonden”

Fijn huisje op prima plek

“Sinds kort heb ik een nieuwe partner. We waren nu dus met zijn vijven en vooraf was al een zespersoons huisje geregeld. Dat beviel prima! Het zag er allemaal goed uit en de diverse soorten huisjes staan ook niet zo dicht op elkaar. Daardoor had je wel rust, maar de kinderen konden toch goed in contact komen met andere kinderen als ze dat wilden.”

Animatie

“Er is genoeg animatie voor jonge kinderen aanwezig. Mijn eigen kinderen zijn vanwege hun beperking niet zo gesteld op een druk dagprogramma, dus ze hebben niet aan alles meegedaan. Er waren bijvoorbeeld spelletjes met vragen over de natuur. Mijn jongste kind weet daar bijna niets van en die vond dat dus best moeilijk. Bij het huisje renden mijn kinderen vrolijk rond en speelden met andere kinderen.”

Naar het zwembad!

“Mooi weer op zaterdag, dus op naar het zwembad! Dat was natuurlijk feest. We hebben er een groot deel van de dag gelegen. Op zondag was het weer regenachtig en moesten we helaas al weer naar huis vanwege de school van de kinderen. We zijn op vrijdag aangekomen, dus het was echt een weekend. In de omgeving heb je ook het strand en diverse steden die je kunt bezoeken, maar daar zijn we verder niet aan toe gekomen”

 

“Ik was hier zo aan toe!” - Jennifer

 

Rust was heerlijk

“Mijn nieuwe partner heeft ook veel opgetrokken met mijn kinderen. Zodoende kreeg ik zelf de kans om te genieten van rust. Daar was ik enorm aan toe. Hoewel de vakantie maar kort was, heeft het mij toch veel goed gedaan. En mijn kinderen en nieuwe partner hebben ook volop genoten!”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark Koningshof

Deze vakantie vond plaats in het voorzomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi