"Nieuwe ervaringen, rust en quality time voor het eerst sinds jaren"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Terheijden

Jenny en haar kinderen

Jenny wilde al lange tijd eens op vakantie naar een vakantiepark waar ook haar drie kinderen, van wie de leeftijden uiteenlopen van kleuter tot volwassen, genoeg vertier zou zijn. Jenny is een hardwerkende alleenstaande moeder die dagelijks haar best moet doen om de eindjes aan elkaar te knopen en haar kinderen het goede voorbeeld te geven. Dankzij Estivant, welke organisatie gespecialiseerd is in o.a. éénoudervakanties, kon zij gaan genieten van een welverdiend weekje quality time in Frankrijk!

Met de auto naar Frankrijk

Jenny had geluk: Estivant stelde een week vakantie beschikbaar bij het stadje Saumur, dat in Frankrijk aan de rivier de Loire ligt. Gelukkig had ze eigen vervoer. Jenny: “op de heenreis gingen we via Parijs en daar kregen we veel oponthoud door files. Uiteraard zijn we ook een paar keer op een fijne plek gestopt om even uit te rusten en te picknicken.”

Comfortabele tent

Jenny: “Bij aankomst op de camping werden we heel vriendelijk ontvangen door het personeel van Estivant. Ze brachten zelfs onze koffers naar de tent die voor ons gereed stond. Hoefden we zelf niet te sjouwen. De tent was een zogenaamde “comfort-tent” met grote slaapcabines, echte bedden, een voortent en een uitgebreide keuken.”

Leuke contacten op de camping

“Zowel met het personeel als met de gasten van Estivant had ik leuk contact. Ik trof echt een supergezellige groep mensen, allemaal eenoudergezinnen. Eén moeder met een paar kinderen kwam uit dezelfde plaats als ik en haar kinderen bleken bij mijn eigen kinderen op school te zitten. Sindsdien hebben we o.a. op school nog steeds contact met elkaar”

Vertier voor iedereen

“Er zijn aparte animatieprogramma’ s voor jonge kinderen, voor oudere kinderen en voor volwassenen. Op dinsdag gingen mijn kinderen naar een pannenkoekenfeest en voor de ouders werd er een gezamenlijk etentje georganiseerd. Op donderdag was er een oppasdag en konden de ouders lekker een dagje hun eigen gang gaan. Verder waren er activiteiten zoals kanoën op de Loire en boomklimmen. Mijn jongste kind heeft geen zwemdiploma en mocht de kano niet in. Dat was natuurlijk even balen. Mijn kinderen vonden ook de spooktocht en de vossenjacht gaaf”

 

"Het was heerlijk om mijn kinderen zo te zien genieten " Jenny

 

Mooie ligging

De Estivant tenten staan bij elkaar op Camping “Ile d’ Offard”, die op een vrij groot en ook groen eiland midden in de rivier ligt. Jenny: “Op de camping en het eiland had je alle voorzieningen zoals een kinderbad en een groot zwembad, animatie, een winkeltje etc. Via een brug kan je naar het plaatsje Saumur lopen waar ook een groot kasteel staat dat we hebben bezocht.”

De wijde omgeving in

“Ik ben zowel met de kinderen als in mijn eentje met de auto de omgeving wezen verkennen. Het is echt mooi en overal heb je kastelen waarvan we er enkele hebben bekeken. Mijn kinderen vonden dat heel leuk: binnen rondkijken in een echt kasteel! Verder overal druiven en wijnproeverijen, maar daar ben ik zelf niet bij geweest.”

Tevreden naar huis

“Deze vakantie betekende voor mij nieuwe ervaringen opdoen en ook rust. En het was heerlijk om te zien dat mijn kinderen zo genoten. De terugreis hebben we via Rouen gemaakt. Dat betekende wel een wat langere afstand en meer tol betalen, maar deze keer geen files.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Estivant, Allianz Global Assistance en de gulle gevers van Split-a-Gift - Beau17!

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi