"Het voelde alsof er een zware last van mijn lichaam af viel"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Jenny

Jenna kreeg samen met haar vriendin Eugenie van Reis met je Hart een prachtige vliegvakantie naar de Portugese Algarve aangeboden. Na 16 jaar niet meer op vakantie te zijn geweest werd deze reis een onvergetelijke ervaring . Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb.

Alles geregeld

De vakantie begon met een vlucht met Transavia vanaf Schiphol naar Faro. Daar kwamen zij in het begin van de avond aan en stond de transfer bus voor het laatste stuk naar hun vakantieverblijf Appartementen Mirachoro II Rocha netjes gereed.

Fijn appartementencomplex

“Alles zag er heel mooi en zelfs chique uit. De volgende ochtend was het personeel al vroeg in de weer om alles schoon te houden en dat gebeurde iedere dag. ’s-Morgens stapten we in de eigen bus van het complex om naar het strand te gaan, dat anderhalve kilometer verderop lag. Het is een heel mooi strand tussen de rotsen, waar je ook leuk kunt wandelen. Het was prachtig weer en in totaal zijn wij er drie keer naar toe geweest”

Praia da Rocha

“Het strand en onze vakantiebestemming noemen ze Praia da Rocha, maar de plaats zelf heet eigenlijk Portimão. Het is een grote plaats waar we lekker op de boulevard gewandeld hebben en er zijn veel winkels, restaurantjes enzovoort. We zijn ook naar de visafslag en de markt geweest, dat was heel leuk om te zien.”

Meer dan alleen strand

“De omgeving is heel interessant, er is voor iedereen wel wat te beleven. Zelf hebben we een dagexcursie met een busje en een gids gemaakt en o.a. het fort van Portimão, eucalyptusbossen en een amandelboomgaard bezocht. Heel bijzonder was ook de dagtocht naar het dierenpark. In het dierenpark hebben we heel veel waterdieren zoals zeeleeuwen en dolfijnen gezien. Alles zag er daar mooi verzorgd en netjes uit."

 

"Het is echt een mooie herinnering geworden." Jenna 

 

Ik praat er nog iedere dag over

“Tijdens de vakantie voelde het alsof er een zware last van mijn lichaam af viel. En overal waar we kwamen in de Algarve waren de mensen heel vriendelijk tegen ons.
Het is echt een mooie herinnering geworden en ik praat er nog iedere dag over”.

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Sunweb.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi