"Dan besef je hoe belangrijk het is om tijd met elkaar door te brengen."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Breda

Jessica

Het was de eerste keer dat Jessica en haar gezin op vakantie gingen. In Recreatiepark de Leistert konden ze er een paar dagen tussenuit en even een beetje ontspannen. Jessica heeft genoten: "Het is heel bijzonder dat we dit als gezin mee kunnen maken."

Prachtig park

Op vrijdagmiddag kwam de familie aan op de Leistert. Het gezin verbleef in een chalet op het camping gedeelte van het park. Jessica: "In de accommodatie had je alles wat je nodig had. Het hele recreatiepark was heel fraai opgezet en er was ontzettend veel te doen. We zijn de meeste tijd op het park gebleven omdat we het daar goed naar ons zin hadden."

Veel gezwommen

"We hebben genoten van het zwembad en hebben hier dan ook veel tijd doorgebracht. Ook hebben de kinderen zich vermaakt in de speeltuin. Er waren veel activiteiten en de kinderen wilden aan alles meedoen. Dat was heel erg leuk om te zien."

Kinderen hebben genoten

“Als je, je kinderen ziet genieten dan geniet je zelf ook. Dat werd dit weekend voor mij weer eens bevestigd. Ze wilden alles zien wat er te doen was. ”

Extra glans

Het is voor ons heel bijzonder om dit met elkaar mee te maken. Normaal zit een vakantie er voor ons niet in en dat geeft deze dagen dan net een beetje extra glans.

Bijzonder om dit met elkaar mee te maken! Jessica

Tijd met elkaar doorbrengen

"Dat bleek ook uit een uitspraak van mijn zoon. Op het moment dat we met zijn allen in het bubbelbad zaten, zei hij: ‘Fijn he, dat we dit met elkaar kunnen doen.’ Dan besef je hoe belangrijk het is om tijd met elkaar door te brengen. Het is voor ons dan ook echt heel speciaal dat we dit mee hebben mogen maken. We zullen het niet vergeten."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Recreatiepark de Leistert.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi