"Dit geeft ons nieuwe energie voor de toekomst"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Jessie- We hebben het supertof gehad!

In een leven vol spanning kun je wel eens een dagje een ander soort spanning gebruiken: karten en lasergamen! Jessie, die al jarenlang de zorg heeft voor haar veel jongere broertje en ook voor haar moeder, kan dit beamen. Reis met je Hart kon hun met zijn drieën een onvergetelijke dag vol actie en gezelligheid aanbieden bij Silverstone Partycenter in Zwanenburg.

Met de vlam in de pijp

Het begon met een rustig ritje in een Canta over het fietspad naar Silverstone, maar daarna kon het gaspedaal pas echt goed ingetrapt worden. Jessie: “Mijn moeder is slecht ter been en moest nog wel even in haar kart geholpen worden, maar daarna kon ze er probleemloos mee rijden. Nadat we alle drie in onze kart hadden plaatsgenomen, ging het startsein voor de eerste heat en gingen we helemaal los. We eindigden hoog in het klassement en van ons drieën was ik de snelste. Als ik eenmaal in zo’ n ding zit, dan probeer ik natuurlijk wel te winnen!”

Ridderzaal en bar

“In de Ridderzaal, het restaurant van het partycentrum dat is ingericht in middeleeuwse stijl, was voor ons een tafel gereserveerd. Na twee heats te hebben gekart lust je wel wat! Daarna zijn we naar de gezellige bar gegaan om wat te drinken. Eigenlijk wilden we nog een keer karten, maar het was helaas volgeboekt.”

Lasergamen

“Je kunt hier ook prachtig lasergamen. Dat heb een keer samen met mijn broertje, en ook een keer met een hele groep gedaan. Voor mijn moeder is dit fysiek onmogelijk, want je moet over en onder van alles en nog wat door kunnen kruipen en ondertussen op elkaar schieten. Terwijl wij op de laserbaan in actie waren, zat mijn moeder gezellig met een drankje aan de bar. Daar kon ze op een
schermpje onze verrichtingen volgen.”

Tweede partij lasergamen

“In het partycentrum kwam ik met een hele groep mannen aan de praat die hier waren voor een bedrijfsuitje. Ze zouden ook gaan lasergamen en omdat ze nog één plek over hadden nodigden ze mij uit om mee te doen. Ik ging hier graag op in en het werd echt een supergave ervaring!”

 

" Op deze geweldige ervaring kunnen we weer een poosje teren” Jessie

 

Juiste moment

“Een paar dagen na ons uitje werden de coronaregels in Nederland weer aangescherpt en ging o.a. de horeca weer dicht. Als we op een latere datum gegaan waren, zou het vooral voor mijn moeder minder gezellig zijn geweest. We hebben echt geluk gehad.”

Eén groot succes

“We hebben een dag vol sensatie en gezelligheid beleefd die we niet snel zullen vergeten. Hier kunnen we echt weer een tijdje op teren! Fijn ook dat we zoveel zakgeld hadden meegekregen. We hadden zelfs nog wat over en zijn heel dankbaar voor dit dagje uit.”

Dit dagje uit werd mogelijk gemaakt bij Silverstone Partycenter

Dit dagje-uit vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi