"Het was in een woord fantastisch!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Heemstede

Jessie

"Egypte is mijn droombestemming!" zo reageerde Jessie als reactie op het nieuws dat zij met haar moeder en broertje, die zij deze vakantie zo gunde, naar Egypte zou gaan. Ze begon direct met de voorbereiding. Las over de dingen die zij wilde gaan bekijken en zorgde ervoor dat zij hoe zij in het arabisch een kopje koffie kon bestellen. In het hotel werd ervoor gezorgd dat het ze aan niets ontbrak. Reis met je Hart kon deze droomreis mogelijk maken dankzij Sunweb en Europeesche Verzekeringen.

Het hotel

“In het hotel hadden we een op mobiliteit aangepaste kamer voor mijn moeder. Maar het personeel heeft ons zo verwend! Zelfs onze kleding werd opgehaald en de volgende dag weer gestreken teruggebracht. Elke dag werden de handdoeken op een grappige manier op het bed gelegd. Bij mijn broertje lag er bijvoorbeeld een keer een krokodil met zijn eigen zonnebril op.”

Onderzeeër

“We hebben met elkaar een bootexcursie in een onderzeeër gemaakt. Natuurlijk was dat een special deal voor ons. Er was duiker die buiten de boot de vissen met voer lokte zodat we alles goed konden bekijken."

Woestijn safari

“We gingen met een buggy de woestijn in voor een safari. Onderweg zagen we een kleine tornado. Daarna gingen we op een dromedaris naar de bergen waar Nomaden kruiden verkopen en je waterpijp kon roken. Een quad zorgde ervoor dat mijn moeder niet ver hoefde te lopen.”

Luxor

“De excursie naar Luxor heb ik alleen gedaan. 's Morgens vroeg opgestaan en met twee oudere heren in de bus naar de koningsvallei. Het was heel indrukwekkend om het graf van Toetanchamon te zien en het verhaal over zijn dood te horen. We hebben die dag heel veel gezien, ik denk dat ik wel 15 km heb gelopen. Gelukkig konden we even opfrissen in de Nijl voordat we weer naar het hotel terug reden.

 

"Mijn moeder straalt weer, dat heb ik lang niet gezien"Jessie

 

Avontuur

Voor mijn broertje was het een groot avontuur. Het vliegtuig, de glijbaan in het zwembad waar we wel duizend keer samen vanaf gingen en het verkeer niet te vergeten. Die witte streep in het midden staat er echt alleen maar voor de show! In de auto vloog hij bijna door de lucht en hij moest zich met z'n handen tegen het plafond tegenhouden.

Veel geluk

“Deze reis heeft ons veel geluk gebracht. We zijn als gezin dichterbij elkaar gekomen. Het was voor mijn moeder heerlijk omdat zij in dat klimaat veel minder pijn heeft.
Het is geweldig dat we dit met elkaar hebben kunnen doen en mijn moeder straalt weer!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb en Europeesche Verzekeringen.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi