"Je merkt hoe gezellig het is om samen dingen te doen."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Joan

Joan vertrok samen met haar vijf kinderen naar Hellevoetsluis. De laatste jaren waren niet makkelijk en daarom kwam een vakantie precies op een goed moment. Eindelijk weer wat tijd voor elkaar. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Citta Romana.

Het was een mooi park

“We hebben het heel leuk gehad,” vertelt Joan. “Vrijdagmiddag kwamen we aan op het park. We zijn naar ons huisje gegaan en daar hebben we alles bekeken en daarna zijn we lekker gaan eten. De avond hebben we afgesloten met een spelletje.”

Iedereen was heel vriendelijk

“De volgende dag zijn we het park gaan ontdekken en we hebben gekeken wat er allemaal te doen was. Het park is mooi en iedereen was heel vriendelijk. De jongste kinderen hebben gespeeld in de Aventure dome, een binnenspeeltuin vlakbij het park, en we hebben ook nog gezwommen.”

Je groeit weer naar elkaar toe

Ook de laatste dag maakten het gezin er nog een mooie dag van en zo kijken ze terug op een leuk weekend. Joan: “We hadden allemaal echt even nodig om een keer een paar dagen weg te gaan. Het is een manier om je weer een beetje op te laden. We zijn weer wat dichter naar elkaar gegroeid.”

We hadden niet veel nodig om het gezellig te maken

“Ik vond de hele vakantie bijzonder. Het is gewoon fijn om tijd met elkaar door te brengen. Je merkt hoe gezellig het is om samen dingen te doen. We hadden niet veel nodig om het naar ons zin te hebben. We hebben spelletjes met elkaar gespeeld en daar genoten we allemaal van.”

“We hebben genoten van het samenzijn”  Joan 

   

Lol hebben met elkaar

“Je doet dingen die je anders niet snel doet: we zijn bijvoorbeeld uit eten geweest en we hebben de vakantie afgesloten met een bittergarnituur. Even niet op de dingen letten waar je in het dagelijks leven druk mee bent. Lol hebben met elkaar. Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste. We hebben ervan genoten."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Citta Romana

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi