"Dit geeft ons nieuwe energie voor de toekomst"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Anjum

Jolanda

Jolanda: “Na een heftige periode, kon ik mij niets liever wensen dan mijn dochter een onbezorgde vakantie geven. Dat is door de hulp van deze stichting gelukt!. Mijn dochter en ik hebben ontzettend genoten van een midweek vakantie op recreatiepark Hunzedal in Borger

Een onbezorgd verblijf

Ons verblijf was tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd. We hebben zakgeld meegekregen en de reiskosten werden vergoedt.”

Fijne ontvangst

“Bij aankomst kreeg mijn dochter een rugtasje met daarin o.a. een grote Koos Konijn knuffel en - strandlaken. Daar was ze enorm blij mee! Verder kregen we waardebonnen waarmee we op het vakantiepark allerlei activiteiten konden doen. Ook konden we 2x lekker eten van de bonnen en een ijsje halen.”

Koos Konijnhuis

“Het huisje was van alle gemakken voorzien en was heerlijk gelegen aan het water.
De glijbaan en schommel werden erg gewaardeerd door dochterlief.”

Genoeg te beleven

“Ook de activiteiten vond ze geweldig! We hebben gebowld, zijn met de waterfiets het water op geweest en ze heeft deelgenomen aan het klimmen. Op het zwemstrand heeft ze zich uren vermaakt met zwemmen en spelen.”

 

"Het betekende echt veel”  Jolanda

 

De hele dag genoten

“Tijdens deze vakantie, was mijn dochter even weer het meisje dat ze diep van binnen is. Haar onzekerheid was even helemaal weg en ze genoot van ‘s morgenvroeg tot ‘s avonds laat. Hier kunnen we een tijd op teren en het geeft nieuwe energie voor de toekomst.
Ik wil iedereen die deze vakantie voor ons mogelijk heeft gemaakt, ontzettend bedanken!”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi