"Wij, en vooral de kleine meid, hebben echt genoten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Nieuwegein

Jolanda en haar familie

Dankzij de Koos Konijn Foundation kon Reis met je Hart Jolanda een prachtig lang weekend aanbieden op vakantiepark Roompot Weerterbergen. Dat was wel eens nodig, want hoewel Jolanda het qua tijd en geld allemaal maar net kan redden was er voor vakanties geen gelegenheid. Het zonovergoten weekend was al weer voorbij voordat zij alles hadden gedaan op het park, maar de ervaring was super!

Verrassing

Jolanda: “Het weekend begon met een leuke verrassing. Toen we in het Koos Konijn huis binnenkwamen, zagen we een paar leuke cadeautjes op tafel staan. Voor mijn dochter was er een tasje met o.a. een Koos Konijn knuffel er in. Die is nu nog steeds haar favoriet. Verder was er een pakketje met boodschappen, waaronder luxe zeepjes voor onder de douche. We hadden dit echt niet verwacht. Daarnaast ontvingen we cadeaubonnen voor snacks en activiteiten.”

Gezelligheid in en rond het huisje

“Het Koos Konijnhuis was heel comfortabel en leuk ingericht. Er waren bijvoorbeeld drie slaapkamers, een goede keuken en het leukste voor mijn dochter was wel het speeltoestel met glijbaan en schommel. Dat stond op het eigen terrein van het huisje. We hadden ook leuk contact met de buren, al konden we vanwege corona niet te dicht bij elkaar komen. Door het mooie weer zaten we vaak buiten en kon je gezellig een praatje met elkaar maken.”

Koos Konijn route

“Het grote vakantiepark nodigt uit om er relaxed rond te wandelen. Naast de vakantiehuisjes vind je er veel groen en je komt langs een meer. Mijn dochter vond de “Koos Konijn route” heel leuk. Het is een soort speurtocht over het park, waarbij kinderen onderweg allerlei puzzeltjes moeten oplossen en kunnen experimenteren met houten voorwerpen.”

Leuke activiteiten

“Het personeel van het park deed er van alles aan om het hele gebeuren op het park veilig te houden voor wat betreft corona. Het zwembad was een groot succes. Na reservering konden we op zondag terecht en genieten van de grote glijbaan en het peuterbad. Ook het glow golfen, een soort midgetgolf in een donkere ruimte op bont verlichte banen, was erg leuk. Aan de overkant van het park had je een grote speeltuin met o.a. een oude helikopter. Mijn dochtertje wilde daar natuurlijk wel even in de cockpit zitten!

 

"De knuffel van Koos Konijn is nu mijn dochters favoriet.”  Jolanda

 

Genoten

“Voor boodschappen kon je in een winkeltje terecht op het park, maar we zijn ook naar de plaatsen Budel en Weert geweest die vlakbij waren. In het huisje kookte ik zelf en we haalden ijsjes met de cadeaubonnen. We hebben er ook snacks mee afgehaald bij de snackbar van het park. Dat hoorde er allemaal bij. De tijd vloog om. We gingen op zondagavond weer naar huis, buiten de verkeersdrukte om. Het weekend was echt super en prima geregeld.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi