"Ik heb genoten van de rust"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Joop

Joop en zijn vrouw vertrokken naar Landal GreenParks Landgoed het Loo. Ze genoten van de rust en de natuur. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Even wennen

Het was voor Joop één van de eerste vakanties die hij ooit maakte: “Het was best even wennen. Je komt in een vreemd huisje en je moet even je plek vinden, maar al snel voelden we ons prima. Uiteindelijk wilden we niet meer weg.”

Rust

“Als ik eraan terugdenk dan komt al snel bij de rust bij mij op. Dat was gewoon heel prettig. We hebben in de bossen gewandeld en die omgeving gaf mij rust.”

Jarig

“De mensen op het park waren ook ontzettend aardig. Tijdens het verblijf was ik jarig en daar hadden ze zelfs ook nog aan gedacht.”

Wandelen

“In de midweek hebben we van alles kunnen doen. We hebben heerlijk gegeten en zijn zelfs een keer uit eten geweest. We hebben gewandeld, maar ook lekker zitten luieren bij het huisje. Er was genoeg te doen.”

 

"Een mooie herinnering voor mij is de natuur." Joop

 

Natuur

“Een mooie herinnering voor mij is de natuur. Ik houd heel erg van het bos en nu was ik omringd door de bomen en de bloemen. Dat maakte het tot een paar dagen die we niet snel zullen vergeten.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2017.

Preferred partners
anvr anbi