"Het was best spannend, maar wat hebben we genoten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Heemskerk

Jose en Jamie

Jose heeft een zware tijd achter de rug en er even tussen uitgaan zou oh zo goed voor haar zijn, maar dat zit er financieel al heel lang niet in. Vandaar dat ze super blij en verrast was te horen dat ze genomineerd was voor een vakantie via Stichting Reis met je Hart. En wat voor een reis…..samen met haar zoon Jaimie, 8 dagen all- inclusive naar het Three Corners Beach resort in Hurghada in Egypte.
Voor het eerst op reis naar het buitenland, voor het eerst vliegen en dan meteen naar Egypte, daar zag Jose wel tegenop. ‘Zou alles wel goed gaan???? Nou dat ging het gelukkig, ik had dus niet angstig hoeven zijn, want het was allemaal super geregeld en we hebben genoten’

Voorspoedige reis

Vliegen ging heel goed, de 5 uur vliegen viel reuze mee. Bij aankomst werden we keurig opgewacht en werd het visum voor ons geregeld. Toen een klein uurtje rijden met de bus naar het resort. Een prachtig hotel met vriendelijk personeel. We kwamen laat aan, maar ze hadden volop eten voor ons klaarstaan toen we aankwamen. We kregen flesjes water op de kamer, want water drinken uit de kraan werd afgeraden. We kregen een fijne kamer met een heerlijk grote douche. Ook prettig – voor mijn zoon dan vooral- dat er 2 losse bedden waren (met je moeder in één bed als je 21 bent, had hij wel wat minder gevonden). Zo wie zo was dat nog wel een dingetje, want ik snurk! Lang leve de oordopjes!

De hele dag door eten en drinken

Het All-Inclusive concept was geweldig. Het eten was veel en heel lekker. Er waren diverse buffetten met veel gevarieerde gerechten en je kon daarnaast ook de hele dag door drinken en wat lekkers erbij krijgen. Met het mooie weer, ben je het overgrote deel van de dag buiten. Ook dat was heel prettig met de verschillende zwembaden. We zijn ook nog de Rode Zee in geweest, dat vond ik ook best heel speciaal, alleen moest je wel echt slippers aan omdat er kiezels op de bodem liggen en je last kunt hebben van stekelige visjes.

Dolfijnen en snorkelen

Het meest speciaal was wel de dag dat we met een boot de zee opgingen en dat de dolfijnen om ons heen zwommen. De zee zelf was ook prachtig. We zijn ook gaan snorkelen, waar we veel vissen hebben gezien, de een nog mooier dan de ander en het koraal….zoveel kleuren, zoveel vormen. Heel indrukwekkend om in zo’n grote zee zien hoe mooi het is.

Uitstekende reisleiding

We zijn verder niet echt van het resort af geweest. Behalve naar het ziekenhuis omdat ik niet kon niet slapen door alle prikkels die de vakantie met zich meebracht, terwijl voldoende slaap voor het omgaan met mijn angststoornis(sen)juist heel belangrijk is. De hoteldokter kon niet zonder overleg slaappillen verstrekken, omdat ik bepaalde medicijnen slik en hij stuurde me door naar het ziekenhuis, waar ze van plan waren om me een paar dagen op te nemen. Je kunt begrijpen dat dit niet echt een positieve uitwerking op mijn stress niveau had, maar de reisleiding was dag en nacht bereikbaar en ze kwamen ook gelijk en hielpen met alles in het ziekenhuis. Met slaapmedicatie toch dezelfde dag weer naar het resort teruggekeerd.

 

‘Wat was het prachtig om hier te snorkelen’- Jose

 

Aardige mensen

We hebben leuke mensen ontmoet waar mijn zoon heel goed mee kon opschieten en die hem onder hun hoede hebben genomen zodat ik tot rust kon komen.
Reis met je Hart en Sunweb….een heel groot compliment! Alles bij elkaar was het een hele positieve ervaring en alles is zo goed gegaan. Geweldig!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2019

Preferred partners
anvr anbi