"Het is de start van een nieuw begin"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Simpelveld

Joyce en haar gezin

Een nieuw begin. De vakantie van Joyce en haar gezin stond in het teken van ontspannen vrij met elkaar kunnen genieten van de leuke dingen. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Roompot.

De start van het weekend

Joyce: "We kwamen vrijdag op het park aan. Helaas was Kyano ziek met 39 graden koorts. Zaterdagmiddag ging het uiteindelijk al weer wat beter en zondag hebben we er echt een fantastische dag van gemaakt."

Waterfietsen

"Zondag hebben we zo goed als alles gedaan. Tijdens ons verblijf kregen we verschillende activiteiten aangeboden en dat maakte het extra speciaal. We zijn gaan zwemmen en hebben de waterfietsen uitgeprobeerd."

Glowgolf

"Ook de glowgolf was super. Maar we zijn ook gewoon lekker gaan fietsen en hebben genoten van het huisje. We hebben ’s avonds het haardvuur aangedaan en hebben daar samen heerlijk gezeten."

Een nieuw begin

"Onverwacht was er net voor ons vertrek iets gebeurd waardoor een angstige periode is afgesloten. Daarom was dit weekend voor ons echt een nieuwe start. We kunnen langzaam weer gaan opbouwen en toewerken naar een nieuw begin."

 

"We voelden ons echt vrij." Joyce

 

Vrij voelen

"We voelden ons echt vrij. Alle drie hebben we kunnen ontspannen. Ik heb de kleine ook echt zien genieten. Hij was gewoon echt gelukkig. Als moeder is dat het mooiste wat er is."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi