"Juciene: Het was ontzettend fijn!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Juciene

Spannend! Samen met je zoon een paar dagen naar een onbekende bestemming. Juciene ging samen met Juan het avontuur aan. Ze maakten een mooie stedentrip naar Barcelona: “Het was echt ontzettend fijn.” Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij srprs.me.

Bestemming bekend

“We vertrokken vrijdagochtend vroeg naar Schiphol”, vertelt Juciene. “Juan dacht dat we naar Spanje zouden gaan, maar ik had geen idee. Op de luchthaven maakten we de envelop open en kwamen we erachter dat we naar Barcelona zouden gaan. Geweldig! We vonden het allebei meteen heel leuk.”

De vlucht

“Het was een grote droom van Juan om een keer met het vliegtuig te gaan. Het was eerst even spannend met opstijgen, maar daarna was het een rustige vlucht en ging alles goed. Nadat we geland waren gingen we richting het hotel en dat was een mooie plek. Daarna was het tijd om de stad te gaan ontdekken!”

Sagrada Família

“Barcelona is echt een hele mooie stad. We hebben gewandeld door de straten en zoveel bijzonders gezien. De Sagrada Família was heel speciaal om te bekijken. We hebben in drie dagen de stad goed kunnen ontdekken.”

Lekker geshopt

“Natuurlijk hebben we ook nog even geshopt. Daar houdt Juan heel erg van. Het was minder duur dan in Nederland dus hebben we wat leuke dingen gekocht. Ook zijn we nog lekker uit eten geweest.”

Het was gewoon heel gezellig met elkaar. Juciene

Tijd met elkaar

“Ik vond het heel leuk om een paar dagen alleen met Juan weg te kunnen. Het was gewoon heel gezellig met elkaar. Het voelt goed om weer tijd voor elkaar te hebben en dat maakt me blij. De komende tijd wordt spannend voor ons. Het is dan fijn om je zorgen even te vergeten. Zo konden we de rust opzoeken met elkaar. We vinden het dan ook jammer dat het weer afgelopen is, maar kijken terug op aantal mooie dagen. Ik wil heel graag iedereen bedanken die ons geholpen heeft. Het was onvergetelijk.”

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi