"Het was super om dit samen te doen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Houten

Judith

Samen met haar broer en schoonzus vertrokken Judith en haar zoon naar Hellevoetsluis waar zij met de honden konden genieten van de duinen en het strand. Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Luxe bungalows

"Het huisje stond op een prachtig park," vertelt Judith. "Echt geweldig. Hele luxe bungalows en alles was in het huisje aanwezig. Het was voor de honden fijn dat de tuin helemaal omheind was. Vanuit het huisje zagen we de konijntjes lopen en in de bomen zaten grote zwarte vogels."

Heerlijk wandelen

"Ondanks het mindere weer gingen we er lekker met de honden op uit. Heerlijk wandelen door de duinen en langs de zee. Ze hebben er heerlijk kunnen spelen maar gingen wel af en toe achter de hardlopers aan."

Shoppen

"Vlakbij het park is een winkelcentrum waar we boodschappen hebben gedaan. Helaas lukte het in dit seizoen niet om een bikini te kopen. We hebben dus niet gezwommen maar wel gezellig spelletjes gedaan en lekker kaasfondue gegeten."

Met elkaar

"Het was voor ons extra fijn omdat mijn broer en schoonzus ook mee waren. Mijn zoon kan het goed met hun vinden en het bracht ons veel gezelligheid. Het was heerlijk even in een andere omgeving te zijn, uit de dagelijkse sleur."

 

"Het heeft ons echt goed gedaan" Judith

 

Nieuwe ontwikkelingen

"Nu we weer thuis zijn merk ik aan kleine dingen dat het heel goed voor ons is geweest. Het is nu gezelliger, mijn zoon helpt uit zichzelf een handje mee
in huis en wat vooral fijn is dat het nu beter gaat op school"

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi