"Karen: We hebben het fantastisch gehad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Krommenie

Karen en haar dochters

De voorpret zat er al goed in bij de dames! Op naar Denemarken. "Oh morgen gaan we weg is alles gepakt, hebben wel alles geprint, is de camera opgeladen? Allemaal vragen die door je hoofd spoken, toch maar gaan slapen want om 6 uur moeten we al vertrekken. Vol enthousiasme stappen we in de taxi naar Schiphol". Deze vakantie is mogelijk gemaakt door KLM, Sunny Cars, Europeesche verzekeringen en NOVASOL Vakantiehuizen.

Aangekomen op bestemming

Eenmaal aangekomen op de luchthaven stond de huurauto voor het gezelschap klaar. Het huisje viel in de smaak. "Een prachtig huisje met alles wat je maar kan wensen. Met ze viertjes zitten we daar elkaar aankijkend of het wel echt waar is, afvragend of er niet straks iemand komt om te melden dat er een fout gemaakt is. Maar nee het is echt zo, hier moet op gedronken worden!".

Shoppen in het winkelcentrum Bruun’s Gallery

Het winkelcentrum in Aarhus is de één na grootste stad van het land. 100 winkels en wel 12 restaurantjes. "We shoppen en we genieten met volle teugen. We besluiten bij een lopend buffet wat te gaan eten. Eenmaal thuis moest natuurlijk moet het bubbelbad getest worden, heerlijk dat de meiden het vonden".

Het safaripark

De safaripark was één groot succes. Giraffes, neushoorns, tijgers en leeuwen, alles komt voorbij. Nathasja's fotocamera maakt overuren. "Ze had een lach van oor tot oor bij het terug kijken van haar foto’s, wat was dit bijzonder zeg" vertelt Karen.

Naar het strand

"Het was heerlijk om daar te zijn, een prachtig strand. Het was een mooie maar lange dag. We kletsen nog wat na met een hapje en een drankje en gaan dan naar bed, morgen gaan we al weer weg wat gaat het toch snel als je het zo naar je zin hebt".

Deze vakantie en al de mooie herinneringen pakt niemand ons meer af, hier hebben wij het nog jaren over! Karen

Een geweldige tijd met elkaar

“Daar sta je dan op het vliegveld met een fantastische vakantie achter de rug, stiekem willen we allemaal nog niet terug. Wat een geweldige vakantie we kunnen nog steeds niet beseffen dat het al voorbij is de glimlach staat nog steeds van oor tot oor en dat zal nog wel zo blijven, want de foto’s moeten nog uitgezocht, geprint en geplakt worden".

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi