"Heerlijk om even weg te zijn!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Beverwijk

Karin en Erik

Karin en Erik zijn er samen lekker even tussenuit geweest naar de Beekse Bergen, de grootste wildpark beleving van Europa. Karin: “We hebben het ontzettend leuk gehad en veel dieren gezien in het Safaripark. Het is maar een weekendje, maar als je thuiskomt heb je toch het idee dat je veel langer lekker weg bent geweest!”. Deze reis werd mogelijk gemaakt door Eurocamp.

Safaripark Beekse Bergen

De camping ligt naast het Safari Park Beekse Bergen. Het safari park is heel mooi en groot. Eén keer zijn we wezen wandelen door het park en via een rondvaartbootje werden we, langs de bezienswaardigheden terug gevaren naar de ingang. Ook zijn we een keer met onze eigen auto op jeepsafari geweest. We hebben heel veel wildlife dieren gezien!

Dagje Den Bosch

We vonden het heerlijk om er even tussenuit te gaan. We hadden er ook heel veel zin in. Gewoon relaxed en rustig kijken wat we iedere dag gingen doen. Ook zijn we samen naar Den Bosch gegaan en hebben we gewinkeld. Het weer was prima, zon en ’s avonds nog wat regen maar dat geeft niet.

Slapen in een safaritent

We sliepen in een safaritent maar dan wel met echte bedden. Het was allemaal netjes en schoon en je kon er je eigen eten klaarmaken. Erg goed! Het was nog niet zo druk op de camping. Wij waren de enige Nederlanders in ons laantje en naast ons stonden Engelsen en Fransen. Het was wel weer even wennen om Engels te praten als je dat niet vaak doet.

 

We hebben heerlijke dagen gehad! Karin en Erik

 

Een prachtig uitzicht

Op de camping zit een groot restaurant met een terras. Daar heb je zo een mooi uitzicht over het water en de bossen! We zijn daar heerlijk een paar keer gaan koffiedrinken vertelt Karin. Dat was wel één van de mooiste momenten.

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Eurocamp.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi