"wat leuk zeg zo'n tent.. voelden ons meteen relaxed"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Samen kamperen!

Karin is voorgedragen door haar vriendin Kelly, die schrijft dat Karin nog nooit op vakantie is geweest en ze haar een paar zorgeloze dagen met haar zoontje gunt. 'Omdat Karin de allerliefste vriendin is. Ze staat altijd voor ons klaar, luistert naar ons gezeur, ze cijfert zichzelf altijd weg, terwijl ze het zelf ook enorm moeilijk heeft !"
Karin was erg verrast toen ze door Reis met je Hart werd gebeld met het aanbod om een paar dagen te gaan kamperen in een luxe safari tent. 'Vanaf het moment dat hij het hoorde, was mijn zoontje heel erg blij, enthousiast dat hij ook eens mocht kamperen!'

Rustig en relaxed

Het was heerlijk en wat leuk zeg zo'n tent.. voelden ons meteen relaxed.

Na regen komt zonneschijn

We hadden redelijk geluk met het weer. Zonnetje overdag, regen en kou 's avonds en 's nachts. Het getik van de regen op het dak vond hij wat minder en de nachten waren ontzettend koud, maar in de ochtend deden we gewoon het kacheltje aan en wat kaarsen, en zodra de zon door kwam werd het vanzelf weer warm.

Heerlijk spelen

Omdat wij de speeltoestellen voor de tent hadden, kwamen daar wel kindjes op af, dus de kleine had wel kindjes om mee te ravotten. En ook de trampoline was favoriet:-)

Leuke uitjes

Middag Gevangenis museum gedaan en 1 middag braderie in het dorpje verderop. Dat was erg leuk, al vond mijn zoontje het Gevangenis museum toch wel een heel klein beetje eng. Een lekker ijsje maakt alles goed!

 

"Zo heerlijk om mijn zoontje te zien genieten!" 

 

Prima faciliteiten

Service was uitstekend en alles goed geregeld! Goed restaurant, prima faciliteiten en het douchen was perfect met zo'n kaart!

Leuke camping

leuke camping voor zowel kinderen als volwassenen. Nogmaals bedankt ❤️

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi