"Het geeft een gevoel van vrijheid"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Breukelen

Karlijn

Ze hadden er lang naar uit gekeken en nu was het eindelijk zover. Na een moeilijke periode met zijn tweeën erop uit. Karlijn en haar dochter Meram gingen vijf dagen naar Citta Romana in Hellevoetsluis. De weergoden waren hun niet helemaal goed gezind, maar toch werden het een paar dagen waar ze met veel plezier op terugkijken.

Grote glimlach

Het vooruitzicht op de vakantie deed Karlijn en Meram al goed. Op het moment dat Karlijn aan Meram kon vertellen dat ze op vakantie gingen bracht dat een grote glimlach op het gezicht van haar dochter. De koffers werden dan ook al vroeg gepakt. Op woensdag vertrokken ze richting het vakantiepark om vijf dagen te gaan genieten.

Op het park

De eerste dagen viel het weer wat tegen. Karlijn en Meram brachten deze dan ook door in het huisje. Gelukkig was de accommodatie hier geschikt voor. Ze hadden alle ruimte en alles was aanwezig. Meram keek een filmpje, maar er werden ook spelletjes gespeeld en getekend. Karlijn: "De mensen op het park waren heel erg vriendelijk. Dat was een hele fijne ervaring. Ze namen echt de tijd voor je."

Strand

Gelukkig konden Karlijn en Meram ook nog genieten van al het moois dat de omgeving te bieden had. Het vlakbij gelegen strand werd bezocht en hier genoten ze van een lunch in een strandtent. Ze namen nog een kijkje bij de indoor speeltuin en ook Diergaarde Blijdorp stond op het programma. Alle dieren werden bekeken en Meram heeft hier ook heerlijk gespeeld.

Lekker eten

Het zakgeld dat Karlijn meekreeg kon ze hiervoor gebruiken en gaf haar de mogelijkheid om een keer iets extra’s te doen: "Het is erg prettig dat je wat zakgeld meekrijgt. Dat je inderdaad kan zeggen: we gaan naar de dierentuin en even wat drinken. Dat zijn dingen die je anders niet doet. Dat geeft een gevoel van vrijheid. Voor mij is het gewoon lekker ontspannen en Meram genoot daar ook zichtbaar van!"

Geweldig om te zien dat Meram heeft genoten! Karlijn

Vakantiegevoel

Het vakantiegevoel dat Karlijn lang heeft moeten missen, kwam deze dagen weer een beetje boven: "Ik was het vroeger altijd gewend om op vakantie te gaan. Op een gegeven moment mis je het echt om op vakantie te gaan. Het is gewoon heerlijk om er op die manier uit te zijn. Het zit in de kleine dingen bijvoorbeeld een keer niet hoeven koken."

Terug naar huis

Het deed Karlijn ook goed om te zien dat Meram heeft genoten: "Op het moment dat we gingen uitchecken had Meram een stralende lach en gaf de receptioniste een knuffel. Dan zie ik: ze heeft het zo fijn gehad doordat we er even helemaal tussenuit zijn geweest. Dat is voor een kind zo belangrijk. Al met al hebben wij het goed gehad. De scherpe kantjes van de uitputting zijn eraf en dat had ik net even nodig.”

Een mooie herinnering aan een vakantie samen

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Citta Romana en Europeesche Verzekeringen.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in het voorjaar 2016. 

Preferred partners
anvr anbi