"Mijn dochter vond alle activiteiten van het animatieteam geweldig!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Heemstede

Kelan en haar dochter

Na een zware periode probeert Kelan haar leven steeds weer wat meer op de rit te krijgen. Een vakantie was voor dan ook een mooie verrassing waar ze samen met haar dochter volop van genoten heeft. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij vakantiepark 't Hooge Holt, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Voorpret

“We hadden er heel veel zin in,” vertelt Kelan. “Toen we hoorden dat we een week lang naar vakantiepark ’t Hooge Holt gingen waren we harstikke blij. We werden naar het park gebracht door Connexxion.”

Animatieteam

“Het was een hele gezellige week. Op het park was ook een animatieteam die van alles organiseerde. Mijn dochter heeft daar volop van genoten. Ze heeft geknutseld, maar er was ook theater.”

Veel activiteiten

“Mijn dochter kon zich dus volop vermaken. Ze heeft veel gespeeld en natuurlijk ook gezwommen.’

Batterij opladen

"Het huisje was de perfecte plek om even helemaal bij te komen. Het was heel mooi en rustig. Ik ben een positief persoon, maar soms heb je het gewoon nodig om je batterij op te laden."

 

"Het was prachtig." Kelan

 

Tot rust gekomen

"Als alleenstaande moeder is het niet altijd gemakkelijk en nu ben ik echt even tot rust gekomen. Samen met mijn dochter heb ik het heel fijn gehad. Het was prachtig."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark 't Hooge Holt, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi