"Lekker even weg van alle zorgen thuis"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Keysha

Hoe fijn het is om even op vakantie te kunnen kon Keysha met haar gezin na tien jaar weer eens ervaren. Met vier kinderen en een krap inkomen kun je niet zomaar even weg. Dankzij de Koos Konijnfoundation kon Reis met je Hart haar een fijn lang weekend aanbieden op het vakantiepark Roompot Weerterbergen.

De trein mag weer!

Langzaam maar zeker werden de coronamaatregelen versoepeld en mocht er ook weer met de trein gereisd worden. Gelukkig maar, want het gezin zat zonder vervoer. NS International sponsorde de kaartjes. Keysha: “De kinderen vonden het heel leuk om eens in de trein te zitten en de reis verliep prima.”

Leuke ontvangst

“Het laatste stukje vanaf het station naar het park moet je lopen over het fietspad langs een drukke weg. De twee jongsten zijn nog erg klein dus dat was nog even lastig. Bij de receptie van het park werden we heel vriendelijk ontvangen. Bij het huisje waren ook cadeaubonnetjes voor eten en activiteiten op het park inbegrepen.”

Nieuw huis?

“Wij zijn op zoek naar een betere woning en mijn kinderen dachten dat wij daar nu naar toe gingen. Ze waren heel enthousiast over het huisje en hebben zich er goed vermaakt, zowel binnen als buiten. We hadden gelukkig mooi weer. In de keuken maakte ik zelf macaroni, en met de bonnetjes haalden we pizza’ s of patat.”

Fijn vakantiepark

“Er was zoveel te beleven dat we eigenlijk niet weg hoefden. Dat kwam natuurlijk goed uit omdat we geen vervoer hadden. Wel hebben we een paar fietsen gehuurd om onszelf over het park te kunnen verplaatsen, maar er waren helaas kinderzitjes tekort. We hebben eigenlijk alles gedaan wat mogelijk was: minigolfen, glowgolfen (in het donker op een verlichte baan binnen), bowlen, waterfietsen en zwemmen. Het was allemaal heel leuk en we hebben genoten, vooral de kinderen. Bijna alles was weer open.”

 

"De kinderen dachten dat dit hun nieuwe huis was”  Keysha

 

Even uit de drukte

”Thuis wonen we in een hele een drukke omgeving. Het was zo fijn om daar even weg te zijn en om even weg te zijn van allerlei zorgen. Op het vakantiepark was er van alles voor ons geregeld. Het was echt leuk om te zien hoe de kinderen hier bezig waren.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS Internationaal

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi