"Het was een geschenk uit de hemel"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Eindhoven

Kijala en haar dochter

Kijala is alleenstaande moeder met 2 nog jonge dochters, die het financieel niet makkelijk heeft, ook al omdat de gezondheid niet optimaal is. Vanwege diverse vervelende gebeurtenissen in familie verband, kwam het aanbod, om een midweek naar Roompot Weerterbergen te gaan, als een geschenk uit de hemel. Het was eigenlijk de bedoeling om met zijn drietjes te gaan, maar door een kink in de (toestemming) kabel is Kijala alleen met jongste dochter erop uitgetrokken. Heerlijk even uit de omgeving weg.

Cadeau kaart

We hebben gigantisch genoten, de cadeau kaart van Koos Konijn was geweldig. Hier stonden wel 10 dingen op die we mochten doen. We hebben ook alles gedaan: waterfietsen, golfen, pizza en frietjes eten, 6d theater en mijn dochter kon ook nog aan allerlei kinderactiviteiten deelnemen. We mochten zelfs bij supermarkt croissantjes en appelflappen ophalen en mochten ook nog lekkere softijsjes komen eten.

Eendjes in de tuin

Het huisje was super: een 6-persoons huisje met gratis wifi, gelijkvloers en met wel 3 slaapkamers. Dus we hadden het voor het uitkiezen. Super was de badkamer met bad! Voor ons hét toppunt van luxe waar we uitgebreid gebruik van hebben gemaakt. Het huisje lag bovendien aan het water en de eendjes kwamen in het tuintje, dat was geweldig.

Koos Konijn geknuffeld

Mijn dochter heeft in hoge mate last van prikkels waardoor ze normaal gesproken drukte mijdt en vaak de kat uit de boom kijkt. De eerste 2 dagen bleef ze alles op afstand volgen en op gegeven moment durfde ze steeds meer. Ze had het zelfs zo naar haar zin, dat ze Koos Konijn zelfs een knuffel durfde te geven en met het dansen heeft meegedaan. Dat was een hele overwinning voor haarzelf.

Met de fietst naar Weert

We houden van de natuur en hebben veel in het park gewandeld. Ik heb ook nog een dag een elektrische fiets kunnen huren waarmee ik, met dochter achterop, naar Weert ben gefietst. Even van het park af en van de mooie omgeving genoten. Dat was een welkome afwisseling om alle prikkels even los te laten. Vrijdagochtend vroeg de wekker gezet en het huisje schoongemaakt omdat ik het zo schoon wou afleveren als we het hadden aangetroffen. En toen was het weer tijd om terug naar huis gegaan met het openbaar vervoer.

 

"We hebben gigantisch genoten." Kijla 

 

Heel veel dank

Heel dankbaar dat dit is geboden. DANK JE WEL DANK JE WEL DANK JE WEL voor iedereen die dit voor ons heeft mogelijk gemaakt…………….We hebben genoten.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door Trade Your Trip

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2019.

Preferred partners
anvr anbi