"‘We hebben enorm van elkaar genoten.'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam Noord

Kim en haar kinderen

Kim heeft flink wat voor de kiezen gehad de afgelopen jaren en moest er echt even tussenuit. Ze is dan ook superblij dat ze met haar 2 kinderen een midweek naar Koos Konijn Weerterbergen mocht afreizen, mét toestemming van de school.

Onbekende vogels gespot

We hadden een geweldig huisje met grote schuifpuien. We keken zo de natuur in. Het allerleukste was om samen vogels te spotten die op de vogelkaart stonden die ik had meegenomen. We zagen zelfs vogels die niet eens op de kaart stonden. Wie weet hebben we wel een nieuwe vogelsoort ontdekt:-). Zo leuk met die zangvogels, als je zelf fluit, dan krijg je reactie van de vogels.

Prikkel de Zintuigen

Een aanrader is het Zintuigenpark in het recreatiegebied de IJzeren Man Weert, een paar kilometer van Koos Konijn. Buitenom zijn allemaal informatieborden . Om de beurt hebben mijn dochter en zoon deze borden voorlezen. Ze hebben precies een mooie leeftijd daarvoor. Leer wat de oude eik te vertellen heeft, hoe de eekhoorn en andere dieren te ontdekken en heel veel meer.
http://www.zintuigenparkweert.nl/

Sneeuw en regen

Genoten van het idyllische landschap toen het sneeuwde. Het bleef nog liggen ook. Helaas gevolgd door regen. We hebben evengoed veel gewandeld in de bossen en in het park. En daarna is het des te fijner om lekker warm bij de openhaard in het huisje te zitten en marshmellows te roosteren!

Heen en weer.....heen en weer.....

Het vlot 100 keer gebruikt….continue wedstrijdjes tussen broer en zus wie het eerste op het vlot was. We hebben ook nog kunnen midgetgolfen. Ondanks dat bijna alles dicht was vanwege het weer en corona, hebben we het met zijn drietjes GEWELDIG gehad. Weerterbergen was ideaal voor kids van deze leeftijd (8-10 jaar). Ze vonden het zelfs de fijnste vakantie ooit!

 

"Dit was de fijnste vakantie ooit mama! Wanneer gaan we weer?”  

 

Stoere Roompot Rangers

Zie hier 2 stoere Roompot Rangers die het bochtige 'Formule 1'parcours met een groene elektrische bolide in een nieuwe recordtijd hebben afgelegd. Hoe cool is dat! Ze hebben samen gereden en individueel. Behalve veel plezier, heeft dat ook nog een medaille opgeleverd. Die is niet meer afgedaan en wordt aan iedereen getoond. Thuis hebben de medailles een prominente plaats in de kamer gekregen.

We hopen nog eens terug te mogen komen als alles open is.

Deze mini vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi