""We wilden er gewoon heel graag even tussenuit.""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Alkmaar

Kimberley

Kimberley is er na lange tijd even tussenuit geweest om te ontspannen. Samen met haar zoontje, haar vriend, haar beste vriendin en het dochtertje van haar beste vriendin hebben ze kunnen genieten van een verblijf bij Roompot Weerterbergen. Dankzij de extra faciliteiten die dit arrangement met zich meebracht, hebben ze zich heerlijk kunnen vermaken.

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Toen Kimberley gebeld werd, dacht ze al gauw aan haar beste vriendin, die ze nu al 16 jaar kent.

"We moesten beide noodgedwongen stoppen met werken en kwamen in de uitkering terecht, waardoor we beiden eigenlijk nooit de financiële ruimte hebben gehad om eens met kids op vakantie te gaan. Vandaar dat ik meteen dacht: zij en haar kleine meid gaan gezellig mee."

"We hebben het echt heerlijk gehad! Het was hartstikke gezellig en alles was super goed verzorgd."

Faciliteiten

"We hebben goed van alle faciliteiten gebruik kunnen maken. We hebben spelletjes gedaan, we hebben trampoline gesprongen, mijn zoontje heeft geknutseld met Koos Konijn en we hebben gemidgetgolft.
Met de fietsen die ons aangeboden werden door Roompot, zijn we op het park een stuk gaan fietsen. Er was zoveel te doen en te beleven, dat we eigenlijk niet van het park af zijn geweest. Alles was aanwezig om je heel goed te vermaken."

Grote tuin

"Het huisje was erg netjes. Voor mijn zoontje was het heel leuk dat er een grote tuin was. Hij wilde het liefst om 7:00 ’s ochtends al van de glijbaan. Hij heeft zich echt uit kunnen leven en volop gebruik gemaakt van de ruimte en de vrijheid.

Konijn

"Ik heb ook erg moeten lachen toen m’n zoontje probeerde om een konijn te vangen in de tuin. Er werd van alles geprobeerd! Het was een hele opgave. Het was een hele beleving voor hem om een konijn van zo dichtbij te zien."

 

"Super om je zoontje zo enthousiast mee te maken." Kimberley

 

Dankbaar

"Nu we weer thuis zijn kijk ik terug op een super gezellige en leuke vakantie. Dit hebben we in 3 jaar tijd niet meer kunnen doen. Ik ben super dankbaar dat ik dit mee mocht maken. Het was zo goed verzorgd allemaal. We gaan zeker nog een keer terug naar Weerterbergen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en Roompot.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2018.

Preferred partners
anvr anbi