"Ik was totaal overrompeld en super verrast…ik mocht op reis!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Veldhoven

Kitty en Cynthia

Kitty

Vanwege Reuma, Arthrose en een klein inkomen zat vakantie voor Kitty er al acht jaar niet meer in. Ondanks alle tegenslag staat ze altijd klaar voor iedereen en vergeet ze aan zichzelf te denken. Ze was dan ook enorm blij dat haar schoondochter Cynthia haar aanmeldde bij Reis met je Hart. Dankzij reisorganisatie Isropa kon Kitty de kille Hollandse herfst even ontvluchten en genieten aan de behaaglijke Algarve in Portugal.

Eindelijk vakantie

Kitty: “nadat mijn schoondochter mij aanmeldde bij Stichting Reis met je Hart, waarin ik uitgekozen werd om aan een reis mee te mogen doen, was ik totaal overrompeld en super verrast. Ik mocht nog een persoon meenemen, nou dat was niet moeilijk, natuurlijk werd dat mijn schoondochter aan wie ik dit te danken had.”

Dom José Beach Hotel

“Op 18 oktober vertrokken wij via Luchthaven Eindhoven naar Faro, Portugal. Aangekomen in Faro werden wij ontvangen door een taxichauffeur die ons naar ons hotel bracht in het plaatsje Quarteira. Daar mochten we 7 nachten verblijven. Het eten was goed in het hotel en het personeel was vriendelijk. 4 Avonden was er live muziek in het hotel. Mijn schoondochter, die vroeger in een bandje zong, heeft toen ook nog een lied gezongen. Ik, als trotse schoonmoeder, was natuurlijk helemaal happy en super trots.”

In de omgeving

“Het weer was de eerste dagen redelijk goed, dus hebben we lekker geshopt zoals in het winkelcentrum van Faro. In Quarteira hebben we lekker koffie gedronken met een lekker stuk gebak. Ook zijn we lopend naar het plaatsje Vilamoura geweest. Een prachtig havenplaatsje waar ook leuke winkeltjes waren.”

Heerlijk ontspannen

“Door de vele pijn in mijn benen hebben we het toch wat rustig gehouden en zijn we 2 maal een lekkere massage gaan doen in deze week. We hebben ook nog schelpen gezocht waar we in het zand iets mee gemaakt hebben. En 2 dagen heerlijk in de zon gelegen, wat zeer relaxed was.”

 

"Het was een weldaad voor lichaam en geest” Kitty.

 

Genieten tot het einde

“Ook hebben we nog de laatste avond midgetgolf gedaan boven op het dak van het hotel. We hadden een prachtig uitzicht over het strand en hebben de zon in de zee zien zakken. De Port was heerlijk en de Sangria smaakte ons ook goed.”

“Voor mij was dit een heerlijke vakantie die me heel veel rust in mijn lijf gebracht heeft, ondanks de pijn. Ik wil iedereen bedanken voor de donaties waar we al deze leuke dingen van hebben kunnen doen.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Isropa

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

Preferred partners
anvr anbi