"Je kan even alles van je af zetten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Lelystad

Kitty

Kitty en haar drie kinderen vertrokken een weekend naar Schoorl in Noord-Holland. In Buiten Bergen verbleven zij deze dagen met veel plezier. Kitty: "Je kan even alles van je af zetten." Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Fijn op Vakantie.

Een warm welkom

"We hebben het heerlijk gehad," vertelt Kitty. "We hebben ons goed kunnen vermaken. Vrijdagavond kwamen we aan en konden ons vakantiehuis in. Bij de receptie werden we hartelijk ontvangen en kregen zelfs nog een flesje wijn als welkom."

Lekker bijkomen

"Het park was mooi en de bungalow was goed verzorgd. Alles was schoon en we konden er even heerlijk bijkomen. Het weer was wat wisselvallig waardoor we ook ons in het huisje moesten vermaken. Maar dat kon ook prima."

Er gezellig op uit gaan

Maar Kitty en haar kinderen zijn er ook op uit geweest: "De kinderen zijn de klimduin opgeklommen en we zijn naar het dorpje geweest en hebben daar rondgekeken. Dat zag er heel gezellig uit."

De omgeving bekijken

"We zijn ook nog naar de vlindertuin geweest, wat in de buurt lag. Heel bijzonder om dat te zien. We wilden ook nog graag naar het strand, maar dat hebben we helaas niet kunnen doen."

We hebben het echt goed gehad. Even niks en ontspannen Kitty

Een dubbel gevoel

"Het was de eerste vakantie zonder mijn man en dat was voor ons allemaal niet makkelijk. Uiteindelijk hadden we een vakantie het liefst met zijn vijven beleefd. Maar ik merkte tijdens het weekend wel dat deze vakantie na zo’n verdrietige periode mij goed heeft gedaan: even een beetje rust.”

Terug kijken op een heerlijke vakantie

"In een paar dagen kun je toch weer een beetje bijkomen. We hebben het echt goed gehad. Even niks en ontspannen. Met zijn vieren tijd doorbrengen en alles van je af kunnen zetten. Dat maakt een vakantie compleet."

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Fijn op Vakantie

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2016.

Preferred partners
anvr anbi