"Gewoon even niets moeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Dedemsvaart

Klaas en Tineke

Klaas en Tineke zochten de natuur op van Brabant. Ze hebben een heerlijke week achter de rug. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Bijzonder Plekje – Slapen op de Heide.

Mooie week

"We hebben een hele mooi week met elkaar gehad," vertelt Tineke. "Het weer was heerlijk, het huis prachtig en de omgeving ook schitterend. Wat wil een mens nog meer?"

Natuur

"De eerste paar dagen waren Klaas en ik samen. We hebben gefietst en gewandeld. Mooie routes door het bos. Nadat we aankwamen zijn we meteen op de fiets gestapt om de omgeving te verkennen. Bij het huis was vlakbij een meer."

Alles was aanwezig

"Het huis was perfect. Het lag vlakbij de Belgische grens en zo zijn we toch nog een beetje in het buitenland geweest. Bij aankomst stond er een bos bloemen en een flesje wijn. Grandioos. Er lagen ook spelletjes en tijdschriften. Echt alles was aanwezig."

Even niets moeten

"We waren op zoek naar een beetje ontspanning en rust en dat is echt gelukt. We werden ’s ochtends pas om half tien wakker. Dat geeft een heerlijk gevoel. Gewoon even niets moeten en niet op de klok te hoeven kijken."

 

"Allemaal een paar dagen samen zijn. Dat was voor ons bijzonder!" Tineke en Klaas

 

De kinderen op bezoek

"Voor ons was het heel bijzonder dat alle kinderen ook nog zijn gekomen het weekend. We zijn met elkaar op stap gegaan. Naar een vennentje en daar zag je de kikkers rondspringen. In de tuin stond een trampoline dus daar heeft mijn kleindochter volop van genoten."

Een paar dagen samen

"We zijn nog nooit met zijn allen op vakantie geweest. Ik vind het onbeschrijfelijk dat we dit met zijn allen mee mochten maken. Allemaal een paar dagen samen zijn. Dat gebeurt eigenlijk nooit. Maar nu, echt met zijn allen bij elkaar zijn. Dat is niet in woorden uit te drukken."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Bijzonder plekje - Slapen op de heide.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi