"'Genoten van de natuur en de bijzondere vogels op Texel '"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: De Krim Texel
Nederland

'Een paar dagen vakantie, doet zoveel goed"

De politiek heeft ‘bestaanszekerheid’ tot speerpunt van de verkiezingen gemaakt, maar het is (nog) volstrekt onduidelijk hoe de armoedegrens daadwerkelijk snel omlaag gebracht zal kunnen worden. Verkiezingsbeloften worden helaas vaak snel vergeten of in de ijskast gezet. Laten we hopen dat het dit keer geen loze beloften zijn!

Een groeiend aantal gezinnen leeft onder de armoedegrens. Gezinnen die, door de sterk stijgende kosten, steeds verder in de problemen komen en harde keuzes moeten maken waaraan het geld wordt uitgegeven. In ieder geval niet aan vakantie! De groep gezinnen, waarvan de kinderen zelden of nog nooit op vakantie zijn geweest, wordt dan ook steeds groter!

Dankzij onze sponsoren en in nauwe samenwerking met hulpverleners, kan Reis met je Hart ervoor zorgen dat  gezinnen toch op vakantie kunnen. Hierbij een paar lieve reacties van dankbare gezinnen, die in de afgelopen maanden naar Vakantiepark de Krim op Texel zijn geweest.

Bijzondere vogels op Texel

‘Lieve Reis met je Hart, Wij willen jullie en alle andere betrokken instanties en personen heel erg bedanken voor de midweek die we gekregen hebben op de Krim op Texel!
Alles was heel goed geregeld. Zowel jullie, als de medewerkers op het vakantiepark waren heel vriendelijk en behulpzaam. We werden hartelijk verwelkomd en toen we in het huisje kwamen stond er een tas boodschappen en er lagen vouchers die we konden uitgeven op het park aan iets te eten of drinken. We mochten ook wat activiteiten doen. Heel leuk allemaal .We waren met het hele gezin en Chelsea onze hond. Omdat een van onze dochters in een rolstoel zit, waren we wat beperkt in onze activiteiten, maar er zijn heel wat plekken op het eiland waar je goed met de rolstoel kunt komen. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Op Texel zijn veel bijzondere vogels te zien. We zijn op verschillende plekken geweest om vogels te spotten en ook bij ons huisje kwamen verschillende soorten langs. Zwaluwen met hun nestjes vol kleintjes zaten verscholen tussen de balken van de receptie en restaurants. Dus wanneer we niet ver weg konden, hadden we nog steeds gelegenheid genoeg om vogels te kijken.
Kortom: Het was genieten! Hartelijk bedankt voor deze heerlijke midweek!’ – Hadassa

Mijn mams heeft genoten!

‘Hartelijk bedankt voor het organiseren van het lange weekend weg naar Texel. We hebben het erg naar ons zin gehad. In ieder geval erg leuk dat we dit gezamenlijk mochten en hebben kunnen doen door jullie! We hebben de omgeving verkend, gezwommen en genoten van de andere activiteiten. En mijn mams heeft genoten zoals op de foto’s is te zien’ – Yvonne en familie

 

Ik wil echt niet weg!

‘Jammer dat het zo snel voorbij was. Ik heb genoten en wil eigenlijk niet weg.

Geweldig dank voor alles!’- Nicole

 

Deze vakanties vonden plaats in de (na)zomer 2023

Preferred partners
anvr anbi