"'Dit was onze eerste keer ooit dat wij op vakantie zijn geweest en iets leuks met ons gezin hebben gedaan. Heel heel veel dank!'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: UplandParcs
Hoensbroek

'We hebben een geweldig weekend gehad'

Voor het eerst samen op vakantie! Eindelijk was het zover voor Liandra en haar gezin.
Zij konden een lang weekend gaan genieten op Vakantiepark UplandParcs in het Duitse Sauerland.

De reis naar Duitsland verliep soepel. We hebben onderweg getankt en boodschappen gedaan.Het vakantiepark is prachtig gelegen in de bergen! Wij konden ons huisje niet direct vinden, maar het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben ons laten zien waar we moesten zijn.

Er is een mooi beekje dat door het park stroomt. Het was nog te koud om te zwemmen, maar de kinderen hebben lekker pootje kunnen baden. Er is ook een trampoline. De kinderen hebben genoten van het buitenspelen in de natuur. We hebben samen gewandeld in de bossen en zelfs een hertje gezien.

Het huisje was schoon en netjes. En wat een luxe! Er was een smart tv met Nederlandse programma’s, vloerverwarming en een openhaard. Er was zelfs een sunshower! We hebben lekker samen gekookt en buiten aan de lange tafel gegeten. Het uitzicht vanaf het huisje was heel mooi en als het donker begon te worden, kon je de sterren zien. De mist tussen de bomen was sprookjesachtig.
Wij hebben ontzettend genoten van ons weekend weg! Het heeft de kinderen zo goed gedaan om er even samen tussenuit te gaan! Wij hebben daarom besloten om te gaan sparen, zodat we weer een keer met ons gezin naar een vakantiepark kunnen gaan.

 

 

Deze vakantie vond plaats in maart 2024

Preferred partners
anvr anbi