"Het was zo’n fijne verrassing dat we eindelijk eens een keertje weg konden!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Berlicum

Lara

Als Lara er even uit kon dan kwam ze nooit verder dan een bezoekje aan familie of kennissen in de buurt. Op zich heel gezellig, maar een echt vakantiereisje zat er voor Lara en haar gezin nooit in. Min of meer last-minute kon Reis met je Hart ze een vakantie aanbieden rond het laatste weekend van december. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijnfoundation.

Fijn vakantiehuis

Lara: “De vakantie begon meteen goed. Nadat we met de auto naar het vakantiepark Roompot Weerterbergen waren gereden mochten we in het Koos Konijnhuis. We werden vriendelijk ontvangen, kregen een cadeau kaart en het huis was keurig schoon. Alles wat je nodig hebt zat er in en ook de bedden waren prima.”

Voor verveling geen plaats

“Het was al winter, maar er was genoeg te doen en ook het overdekte zwembad was open. We zijn zelfs drie keer met het hele gezin wezen zwemmen en hebben hier enorm van genoten. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het hier leuk. Wij zijn bijvoorbeeld wezen bowlen en de kinderen gingen knutselen met Koos Konijn. Mijn man heeft ook op een twee persoons skelter rondgereden samen met mijn dochter. Dat vond ze prachtig!”

Avontuur met waterfiets

“Ook een waterfiets hebben we gehuurd en dat ging allemaal prima, totdat we door de lage waterstand vastliepen op een zandbank. We lagen een behoorlijk eind van de kant. Hoe we samen ook trapten, we kwamen geen centimeter meer vooruit. Uiteindelijk hebben we onze schoenen uitgedaan, broekspijpen opgerold en zijn we door het ijskoude water naar de kant gelopen. Met een touw hebben we de waterfiets later naar de kant getrokken. Gelukkig hadden we een lekker warme douche in ons huis.”

Nog meer plezier met cadeaukaart

“We konden op de cadeaukaart ook naar de sauna en de zonnebank, maar helaas moesten we dat laten schieten omdat we op dat moment geen kinderopvang hadden. Met de cadeaukaart hebben we wel lekker eten afgehaald. We hebben heel uitgebreid gegourmet en ook een keer pizza’ s en patat gegeten.”

 

"Andere omgeving, leuke activiteiten en even geen zorgen: een ongekende ervaring voor ons" Lara 

 

Echt even weg

“Het was heel fijn om echt eens even weg te zijn. Een totaal andere omgeving, leuke dingen doen en verder nergens aan hoeven denken. En we hebben heerlijk geslapen. We gingen uitgerust en met nieuwe energie weer naar huis.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijnfoundation

Deze vakantie vond plaats in de laatste dagen van 2018.

Preferred partners
anvr anbi