"We waren er echt aan toe"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Larisa

Zonder eigen vervoer zitten, aangewezen zijn op een krap budget maar ook vier leuke kinderen hebben die dolgraag eens op vakantie willen. Ze hadden dit nog nooit meegemaakt totdat Reis met je Hart het mogelijk maakte. Dankzij de Koos Konijnfoundation konden zij een lekker lang weekend genieten in het Koos Konijnhuis op het vakantiepark Roompot Weerterbergen.

Op reis!

Gelukkig mocht je, nu de ergste coronaproblemen voorbij waren, weer per trein reizen. Zo kon Larisa alsnog naar het vakantiepark. Larisa: “De treinreis verliep prima, maar voor het laatste stukje naar het vakantiepark hebben we een taxi genomen. Dan hoefden we niet met onze spullen langs de weg te lopen. Al na een paar kilometer rijden vanaf het treinstation van Weert waren wij op het park.”

Weekend vol vermaak

“Door het mooie weer konden we van alles doen, zowel binnen als buiten. Voor het zwembad moest je nog een tijd reserveren, maar uiteindelijk zijn we daar twee keer in geweest. Ook de speeltuin op het park was een succes. Op de trampolines gingen de kinderen helemaal los. Verder zijn we wezen waterfietsen, midgetgolfen en glowgolfen. Het glowgolfen doe je binnen in het donker op een baan die met allerlei kleuren en figuren is verlicht.”

Huisje met speelplek, cadeaubonnen en boodschappen.

“Het Koos Konijnhuis had ook een eigen speeltoestel en een eigen tuin. Bij aankomst stond er al een pakketje met boodschappen klaar waar we o.a. een maaltijd van konden klaarmaken. We kregen ook cadeaubonnen, waarmee we pizza’ s en patat konden afhalen en waarmee we zonder bijbetalen van een hele hoop voorzieningen gebruik konden maken.”

Lekker relaxen

“Gewoon lekker een stukje lopen over het park was ook leuk. Het is groot en heeft veel water en groen. De omgeving moet ook erg mooi zijn, maar er was al zoveel leuks op het park zelf te beleven dat we verder niet zijn weggeweest.”

 

"Geweldig om je kinderen zo gelukkig te zien”  Larisa

 

We waren er echt aan toe

“Je even niet druk te hoeven maken over allerlei lastige dingen. We waren er echt aan toe. En voor mij was het echt geweldig om mijn kinderen zo gelukkig te zien.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS Internationaal

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi