"Heerlijk om eens even weg te kunnen van huis"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Haag

Lars

Door allerlei omstandigheden kon Lars de afgelopen jaren bij wijze van spreken amper de straat nog uit, maar nu was er eindelijk gelegenheid voor een reisje. Samen met zijn gezin genoot Lars van een geslaagde midweek op vakantiepark Landal Coldenhove tussen Apeldoorn en Arnhem. Reis met je Hart kon dit mogelijk maken dankzij Landal Greenparks.

Spannend

“Eindelijk eens even weg van huis, de wijde wereld in. Na al zoveel jaar niet meer op vakantie te zijn geweest vond ik dat best wel spannend. Met een geleende auto konden wij op pad en gingen wij ervoor. De reis verliep goed en op het park werden we vriendelijk ontvangen. Met de sleutel van ons vakantieverblijf in de hand liepen we vervolgens het park op, benieuwd naar wat wij zouden aantreffen”

Alles erop en eraan

“We waren aangenaam verrast door ons huisje. Alles voor een fijn verblijf zat erop en eraan. Zelfs de boodschappen waren al gedaan. Onze mond viel open van verbazing toen we ondekten wat er allemaal in huis was. Zoiets hadden wij niet eerder meegemaakt; dit was echt een bijzondere ervaring.”

De kinderen genoten volop

“Niet alleen wij zelf, maar vooral ook onze kinderen genoten volop van het verblijf, en daar doe je het ook voor. De zon scheen uitbundig dus zijn we veel naar het zwembad geweest. Er is ook animatie op het park, maar zelf hadden wij niet zo’n behoefte aan drukke sociale activiteiten. Wij zijn lekker onze eigen gang gegaan.”

Wilde dieren

“Zodra je het hek van het park was gepasseerd kwam je in mooie natuur terecht. We hebben veel gewandeld en veel herten en zelfs wilde zwijnen gezien. We zijn ook bij de waterval geweest die hier trapsgewijs van een helling afkomt.”

 

“Wij zijn een mooie ervaring rijker" Lars.

 

 

 

Kat aan huis

“Elke dag kregen we bij ons huisje bezoek van een leuke kat. Die was waarschijnlijk verwilderd maar niet echt bang en kwam zo je huisje in. We hadden hem zo wel mee willen nemen, maar hebben dat toch maar niet gedaan. Zelf gingen we aan het einde van onze midweek heel tevreden weer naar huis, een mooie ervaring rijker.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt mede dankzij Landal Greenparks.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi