""Wij zijn heel dankbaar dat we dit mee hebben mogen maken. Het was echt fantastisch!""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Arnhem

Liesbeth en haar kleinkinderen

Het was voor Liesbeth een ware verademing om even het hoofd te kunnen laten rusten en samen met de kleinkinderen lekker te genieten. Liesbeth zorgt permanent voor twee van haar kleinkinderen en een derde kleinkind is ook vaak bij haar in huis. Liesbeth was nog nooit op vakantie geweest, dus een reisje had ze onderhand wel verdiend! Reis met je Hart kon dankzij vakantiepark Koningshof haar een lang weekend in een 4-persoons chalet aanbieden.

Zoon zorgt voor vervoer

“Mijn zoon werkt in Rotterdam en die heeft ons met de auto naar de Koningshof gebracht. Het personeel op het park was heel vriendelijk. We kregen een prima huisje waar je ook lekker buiten kon zitten. Het was lekker weer, dus elke ochtend hebben we heerlijk buiten zitten ontbijten. Het huisje was keurig schoon en alles zat er in, zoals een keuken, magnetron, douche en w.c.”

Zon, zee en strand

“Ik houd van de zee en gelukkig kon mijn zoon ons elke dag met de auto naar het strand brengen en weer ophalen als hij naar of van zijn werk ging. Het was iedere dag echt strandweer. De kinderen rolden van de duinen af, speelden in het water en er was ook een mooie speeltuin op de plek waar we kwamen.”

Terrasje pikken

“Van het zakgeld dat we hadden meegekregen hebben we lekker op een terrasje gezeten en warme maaltijden afgehaald. Voor de andere maaltijden en boodschappen gingen we naar de winkel op het park. Daar had mijn jongste kleinkind steeds leuk contact met de mevrouw achter de kassa.”

Naar de paarden

“Er is ook een nichtje van mij is op bezoek geweest. Zij is gek op paarden en wist dat er een manege in de buurt was. Daar zijn we toen heengegaan. We konden daar niet zelf paardrijden, maar mochten wel bij de paarden komen en alles bekijken en dat was ook erg leuk.”

 

Mijn jongste kleinkind dacht dat we hier bleven wonen!

 

 

 

Op het park

“Op het park zelf ging de waterpret vrolijk verder in het zwembad, waar de kinderen heel wat uurtjes hebben doorgebracht. Ook op het park was een speeltuin aanwezig en de kinderen hebben veel gevoetbald. Mijn drie kleinkinderen trokken de hele tijd met elkaar op en hebben intens genoten. Zelf vond ik de vakantiesfeer een bijzondere ervaring: overal zag je mensen leuke dingen doen, naar het strand gaan, fietsen, op terrasjes zitten enzovoort. Mijn jongste kleinkind dacht dat we hier bleven wonen!"

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark Koningshof

Deze vakantie vond plaats in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi