"Dit gevoel was onbetaalbaar"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Linda en haar familie

Als je zoals Linda al heel lang niet op vakantie bent geweest ben je heel dankbaar als dit je door een ander zeer gegund wordt. Voor Linda, haar moeder, zoon en pup Cato kon Reis met je Hart een fijn verblijf in Hellevoetsluis aanbieden. Het was heerlijk voor hen om er samen even uit te zijn en het hoofd leeg te maken. Deze vakantie werd voor hen mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Een prachtig park

"Het was een prachtig park met leuke huisjes. Fijn was het ook dat de pup hier direct naar buiten kon gaan en niet eerst de trap af moest om buiten te komen."

Zee

"Met de zee zo dichtbij had ik mij verheugd om over zee te kijken. Ik word daar heel rustig van in mijn hoofd. Het was dan ook jammer dat de zee daar alleen via een hoge trap te bereiken valt. Voor mij was dat te lastig te doen met m'n knieën. Gelukkig had mijn zoon een auto en wilde ons naar het strand van Renesse brengen. Daar hebben we Cato uitgelaten. Zie het zwarte stipje op de foto!"

Een wens die uitkwam

"Om ooit nog eens in een huisje te met een rieten kap te verblijven was een stille wens van Linda. Dat die wens hier uit zou komen had zij nooit kunnen bedenken. Elke keer als ze bij hun huisje aan kwamen lopen dacht zij "Wat een leuk huisje!" Hoe leuk is het dan als je er ook gebruik van mag maken.

Ontbijt besteld

Op het park is er de mogelijkheid om een ontbijtje te bestellen. Wij hebben ons dit extraatje veroorlooft van het meegegeven zakgeld. Er werd een grote picknickmand bezorgd met een overdaad aan lekkers. Het was heel luxe en we hebben er het hele weekend van kunnen genieten.

 

"Het feit dat het je wordt gegund geeft zo een dankbaar gevoel." Linda

 

Een mooie herinnering

"Nu ik weer thuis ben pak ik af en toe de foto's om het gevoel dat ik daar had vast te houden. Dat lukt niet altijd maar als dat lukt is dat voor mij alleen maar winst."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020.

Preferred partners
anvr anbi