"Ik heb genoten van de saamhorigheid met het gezin"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zandvoort

Linda

Het huisje waar Linda haar welverdiende vakantie met haar gezin zou gaan doorbrengen stond op een prachtige plek op de Veluwe. Het werd een heerlijk maar vooral bijzonder verblijf waar zij nog lang aan terug zullen denken. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij Belvilla.

Een perfect huisje

"We werden erg leuk en warm ontvangen op het park en kregen een knus en gezellig huisje." vertelt Linda. "Buiten was het heel koud maar het huis was prachtig en de omgeving ook schitterend."

Op bezoek

"We hebben een vriend die in die omgeving woont en nu wij in de buurt logeerden was het een mooie gelegenheid om bij hem op bezoek te gaan. Wij hadden hem al een lange tijd niet gezien en hebben daar gezellig met z’n allen gegeten."

Veel plannen

"Dinsdag was een hele koude dag. De planning was om naar de dierentuin gegaan. Maar er zouden niet veel dieren buiten zijn met deze temperatuur dus bewaren we dat plan voor een andere keer. Met elkaar zijn we lekker de stad in gegaan en hebben daar een warm drankje gedronken en een heerlijk gebakje gegeten. In ons warme huisje hebben we 's avonds gezellig Monopoly gespeeld."

Skatepark

"De volgende dag zijn we naar een skatepark gegaan, waar mijn zoontje heeft gestept. Hij heeft het erg leuk gehad. Thuis zit hij meestal op de computer, maar nu was het erg gezellig om samen met hem te spelen en leuke dingen te doen."

 

"We hadden weer even tijd voor elkaar." Linda

 

Naar de sauna

"Op de Veluwe zijn heel veel dingen buiten te doen. Om een geschikte binnen activiteit te vinden was lastiger. Van een vriend hoorden wij dat er Lunteren een fijne sauna zou zijn. We zijn daar op donderdag naartoe gegaan. Toch was het meeste daar ook buiten en daar was het wel erg koud voor. Maar de sauna werkte erg ontspannend en wij hebben er echt alle tijd voorgenomen."

Quality time

"We zijn de afgelopen tijd veel bezig geweest met onze gezondheid waardoor we geen echte tijd hadden voor elkaar. Tijdens deze vakantie was dat anders. We hebben gezellig met elkaar gekookt en spelletjes gedaan. Ik heb genoten van de samenhorigheid met mijn gezin."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Belvilla.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2018.

Preferred partners
anvr anbi