"Je komt echt even tot rust"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Heerhugowaard

Linda en haar dochter

Er eindelijk een keer met zijn tweeën op uit. Linda en haar dochter zijn weer terug na een weekend Landal. Ze hadden geluk: het was prachtig weer en genoten volop. Deze reis werd mogelijk gemaakt door de Europeesche en Landal GreenParks.

Alles ontdekken

"Vanaf het begin was het meteen raak,” vertelt Linda. “Bij aankomst zag mijn dochter het zwembad en ze kon niet wachten om hierin te duiken. We hadden geluk en mochten meteen het huisje in. Dat zag er allemaal top uit. We hebben wat gedronken en zagen ook Bollo de Beer al snel."

Boerenweggetjes

"Het was een super plek. Ik was nog nooit op de Veluwe geweest en we konden een nieuwe omgeving ontdekken. Op zaterdag hebben we nog rondgereden over de boerenweggetjes in de omgeving en dat was echt genieten."

Vriendinnen

"We begonnen de dag ’s ochtends elke dag met broodjes halen. Dat was vlakbij, dus ideaal. Vervolgens even naar de speeltuin en we hebben veel gezwommen. Mijn dochter had vriendinnetjes gemaakt waar ze mee speelden."

Ik zag haar genieten

"Het hele weekend maakte zoveel indruk op mijn dochter. Je ziet haar genieten. Ik zag gewoon dat zij het naar haar zin had en dat doet mij dan ook zoveel goed."

 

"Geweldig om mijn dochter te zien genieten." Linda

 

Rust

"Ik merk dat ik zelf ook echt even tijd komen nemen voor mezelf. Je hebt tijd voor andere dingen en komt daardoor ook echt even tot rust."

Mooi weekend

"Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad. Het was ontzettend mooi weer en samen met mijn dochter heb ik een mooi weekend achter de rug."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche, Landal GreenParks en het Hendrik Pierson Fonds.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi