"‘we hebben vooral met elkaar en van elkaar genoten’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Lisa en haar gezin

Het gezin van Lisa was al 16 jaar niet op vakantie geweest dus kwam een lang weekend naar Landal Rabbit Hill, met ook nog wat zakgeld erbij, als een geschenk uit de hemel zo vlak voor de Kerst! Of was het misschien toch een Sinterklaas kadootje? Een geschenk in ieder geval dat ze met alle 12 handen (vader, moeder, 2 tweelingen van 11 en 16 jaar) aangrepen.

Uit de sleur

Dus zijn zij vol van verwachting, met zijn allen naar Nieuw Milligen in Gelderland gereisd. Even uit de sleur van alledag weg en alles even los kunnen laten, dat was waar ze op hoopten en dit werd meer dan waargemaakt zoals uit het enthousiaste relaas blijkt.

Een heerlijk huisje

“Lisa: ‘Toen we aankwamen waren we echt blij. Het huisje zag er erg leuk uit. Alles wat je nodig had voor 6 personen was aanwezig. De kinderen hebben in het stapelbed geslapen zonder strijd. En vaker in bad dan thuis dat was echt een feest.

De ontdekking

“Wel grappig: Bij aankomst in het park liep ik het welkomstbord tot 3 keer aan toe omver. Ik zocht naar een wc en belandde toen per ongeluk bij het zwembad. Dat zag er erg mooi uit. Toen ik dat aan de kinderen vertelde konden ze niet wachten totdat ik de papieren ingeleverd had, ze wilden meteen gaan zwemmen."

Veel gedaan

“We hebben echt heel veel gedaan in die paar dagen waardoor het leek alsof we veel langer zijn weggeweest dan alleen een weekend. Allemaal dingen die we thuis niet kunnen doen: zwemmen, bowlen, naar de indoorspeelplek, op het park gelopen, boodschappen gedaan in het dorpje, hout gekocht maar ook met een karretje hout uit het bos gehaald voor de openhaard, eekhoorn en konijntjes gefilmd en in de sneeuw gelopen. De kinderen konden zelfstandig op pad want het was allemaal niet ver weg.

 

"Deze dagen weg hebben veel voor ons betekend." Lisa 

 

Gezelligheid

“We hebben ook gezellig met zijn allen gegourmet en films gekeken in het huisje en veel gedanst! (er waren geluidsboxen in het huisje, de muziek mocht van ons hard aan, niemand die daar last van had.)

Erg genoten

Het was voor het eerst sinds 16 jaar dat we eens lekker weg zijn geweest. Deze paar dagen weg heeft heel veel voor ons betekend. We hebben vooral met elkaar en van elkaar genoten.’’

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door Landal Green Parks.

Deze vakantie vond plaats in december  2018.

Preferred partners
anvr anbi