"Even geen drukte, genieten met mijn kinderen, heerlijk!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Lola

Lola is altijd aan het rennen en vliegen om haar drie kinderen een goed leven te bieden. Daarnaast is ze heel actief voor de school en de voetbalclub van haar zoons en voor een stichting voor mensen in sociale nood. Tijd dus voor een welverdiende vakantie: met een speciaal voor haar gezin geregeld taxibusje van Connexxion op naar het vakantiepark Landal Heideheuvel, niet ver van Apeldoorn.

Vervoer goed geregeld

Lola “Ik heb geen eigen vervoer dus ik was heel blij dat ik met een taxibusje van Connexxion thuis opgehaald en naar het vakantiepark gebracht werd. De reis verliep goed en we werden inclusief alle bagage netjes op tijd op het park afgezet."

Goed huisje.

“Alle lof voor het vakantiehuisje. Alles was aanwezig en het was keurig schoon. Ik heb niets te klagen! Het huisje was groot genoeg, er konden zes personen in. Verder zijn er een woonkamer, een goede keuken en een badkamer”

Veel te beleven

“Het verschil in leeftijden van mijn kinderen is behoorlijk groot, maar er was voor alle drie genoeg te beleven op het park. Ze voetballen graag en dat hebben ze natuurlijk veel gedaan. Er was genoeg ruimte voor. Maar ze hebben ook veel gezwommen en aan allerlei activiteiten meegedaan. Heel spannend vonden ze het bowlen en lasergamen.”

Wandelen

“De bossen rond het park nodigen uit tot wandelen en dat hebben we dus ook uitgebreid gedaan. Ik vond het heerlijk rustgevend zo in de natuur. We hebben veel eekhoorntjes gezien, dat was heel leuk. We zijn ook nog naar het dorp vlakbij het park gegaan.”

"Ik ben echt goed uitgerust” Lola

Lekker uitgerust

“Het was heel prettig om even uit mijn drukke dagelijkse leven te zijn. Even rusten en weer nieuwe energie opdoen. We hebben volop genoten!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks en Connexxion

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi