"We hebben de juiste dag afgewacht"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Lyanne en haar dochter

Lyanne woont op zichzelf samen met haar dochter hierdoor heeft ze veel uitgaven. Ze heeft ook veel afspraken op het moment en moet dit allemaal zelf uitvoeren. Door een bedrijfsongeval is ze minder valide geworden. Doordoor raakt Lyanne heel erg vermoeid en raakt zij in de stress. Ze is lichamelijk en geestelijk vermoeid. Lyanne en haar dochtertje willen een betere band krijgen en samen tot rust komen. Stichting reis met je hart heeft het mogelijk gemaakt om een dagje uit naar het Euromast te regelen.

Geweldig

Wij vonden het echt geweldig om naar het Euromast te gaan. Mijn dochter en ik zaten elke dag te wachten totdat het mooi weer zou zijn. En eindelijk was de dag aangebroken. De zon scheen volop dus het was de perfecte dag om daar naartoe te gaan. We zaten eerst nog wel te twijfelen want ik en mijn dochter hebben allebei hele erge hoogtevrees! Maar toch hebben we tegen elkaar gezegd dat we het toch moesten doen en ons over het hoogtevrees heen moeten zetten.

Omgeving

Eerlijk gezegd had ik er niet veel van verwacht. Ik dacht dat het uitzicht niet zo mooi was als dat ze zeggen dat het is. Ook hadden we verwacht dat het heel koud boven zou zijn en dat het heel hard zou waaien. Maar toen we eenmaal daar boven waren viel dat eigenlijk heel erg mee!. Het uitzicht is zo mooi! We zagen allemaal huizen, bomen, mensen lopen het was echt geweldig om te zien! Toen we klaar waren hadden we ook nog daar gewandeld om nog even tot rust te komen.

Pauze

Nadat wij van het uitzicht hadden genoten hebben we besloten om in het restaurant daar te zitten. We hadden samen een lekker drankje gekocht en ik had een appeltaart en mijn dochter een chocolade taart gekozen. Het was echt heerlijk! We wilden het liefst daar ook avond eten maar helaas kon dat niet dus we hopen dat we zoiets wel de volgende keer zouden kunnen doen.

Souvenirs

Ze hebben daar een hele leuke souvenir winkeltje dus natuurlijk gingen we daar even kijken! Mijn dochter heeft een leuke sleutelhanger uitgekozen en ik heb een leuke magneet gekocht om op mijn koelkast te doen bij mijn andere magneten. Zo kan iedereen zien dat wij naar de Euromast zijn gegaan en dat ik kan vertellen hoe leuk we het gehad hadden.

 

'het was echt geweldig om te zien!'

 

Dit uitje vond plaats in het najaar van 2019

Preferred partners
anvr anbi