"Het was een trip om niet snel te vergeten!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Maarten en Connie

Maarten en Connie gingen op vakantie naar Oostenrijk! Maarten: "Heel gaaf en heel spannend met eigen vervoer. We kregen heen en terug een hotel op de helft van de reis, zo goed geregeld en het was fijn om daar even te relaxen." Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door Chalet.nl.

Appartement in Vienhoven

"Bij aankomst stond binnen een tafel vol met lekkers... van wijn tot chocolade! Het was een fijn appartement, ruim genoeg voor de rolstoel en we hadden ook nog een vakantiehuisdier," vertelt Connie. "Een kat die elke dag langskwam als we terugkwamen van onze dagtripjes, zo gezellig!"

Boottocht

"We zijn naar Zell am See gegaan en hebben daar een boottochtje gemaakt. Het was prachtig weer en heel helder. Vanuit de boot konden we de Großglockner zien. Dat was iets wat ik graag wilde zien. De Großglockner is met een hoogte van 3798 meter de hoogste berg van Oostenrijk."

De berg op!

"Eindelijk het was het zover: we gingen de Großglockner beklimmen. Het stadje Heiligenblut was zo mooi. Ik kende het alleen maar van een plaatje! Op de berg lag zelfs nog sneeuw en daar moest ik natuurlijk even in staan. Met mijn prothese was dat een hele onderneming omdat mijn krukken er diep in verdwenen. Wat was dat gaaf!"

Lokale feestjes

"We zijn op verschillende lokale feestjes geweest in stadjes waar we “toevallig” langs kwamen. Van blaaskapellen zomer feest tot een autorally! Ja, we hadden zo’n geluk. Ook met het weer want het was de hele week 30-32 graden".

 

"Wij hebben dankzij de sponsor, vrienden en kennissen een onvergetelijke week gehad, onze dank daarvoor." Maarten en Connie

 

Mijn doel is bereikt!

"Innsbruck was voor mij geweldig. Eerst met een trein naar boven en daarna nog twee keer in een gondel.. en dat met mijn scootmobiel" vertelt Connie. "Het was een uitdaging om verder de berg op te klimmen, maar ik heb de top bereikt. Ik voelde me echt op de top van de wereld!"

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Chalet.nl.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi